KasettekiLer BaykaL ve Baytok ama montaj var

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Emniyet Kriminal Dairesi, internette yayınlanan görüntülerdeki kişilerin kesin olarak Deniz Baykal, Nesrin Baytok ve Can Baytok olduğunu belirledi. Videonun ilk ve son bölümünde de montaj tespit etti.

REU_0000000010598159buykl.jpg

CHP lideri Deniz Baykal’ın istifasına yol açan görüntüler, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Savcısı Bülent Yücetürk’ün talebi üzerine Emniyet Kriminal Dairesi Başkanlığı’nca incelendi.

Savcıya gönderilen raporda, kamera görüntülerinin başlangıç ve sonuç bölümlerinde yapıştırma kısımlar olduğu belirlendi. Raporda, görüntülerdeki kişilerin Deniz Baykal, Nesrin Baytok ve eşi Can Baytok olduğu da kayda geçirildi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Baykal’ın avukatlarının suç duyurusu üzerine soruşturma başlatılmıştı. Savcı Yücetürk, Baykal’ın bilgisine başvurmak istemiş, ancak bu istemi kabul edilmemişti. Bunun üzerine Yücetürk, internette yayılan görüntülerin incelenmesi için Ankara Emniyet Müdürlüğü Bilişim Şube Müdürlüğü’ne talimat vermişti.

İNCELEME SONUÇLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’nın desteği ile görüntüler üzerinde yapılan inceleme önceki gün sonuçlanarak Savcı Yücetürk’e teslim edildi. Edinilen bilgiye göre, görüntü üzerinde yapılan kriminal incelemede, yaklaşık 9 dakikalık görüntünün başlangıç bölümünde birkaç yerde yapıştırma tespit edildi. Aynı yapıştırmanın görüntünün son bölümlerinde de yapıldığı polis raporunda yer aldı.

KİŞİLER GERÇEK

Raporda, görüntülerdeki üç kişinin Deniz Baykal, Nesrin Baytok ve eşi Can Baytok olduğunun kesin olarak tespit edildiğine yer verildi. İncelemede ayrıca görüntüler içerisindeki sesin silindiği de belirlendi. Savcının rapor doğrultusunda soruşturmayı genişleterek önümüzdeki günlerde Baykal, Nesrin ve Can Baytok ’un bilgisine başvurabileceği kaydedildi.

Ekli dosyalar

• REU_0000000010598159buykl.jpg
    REU_0000000010598159buykl.jpg
    37.5 KB · Görüntüleme: 838
evet kapak oldu yani kisacasi montajmis yani neymis cinsel iliski yokmus :=) montaja bile kanip iftira atanlara ne oldu kapak oldu :)

"Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’nın desteği ile görüntüler üzerinde yapılan inceleme önceki gün sonuçlanarak Savcı Yücetürk’e teslim edildi. Edinilen bilgiye göre, görüntü üzerinde yapılan kriminal incelemede, yaklaşık 9 dakikalık görüntünün başlangıç bölümünde birkaç yerde yapıştırma tespit edildi. Aynı yapıştırmanın görüntünün son bölümlerinde de yapıldığı polis raporunda yer aldı."

zaten baykalla o kadinin ciplak olarak yan yana gorundugu sahneler kasetin sonundaki sahneler yani emniyetin yaptigi arastirma ve incelemeye gore... yatak sahnesi diye adlandirilan bolum yapistirma.. yani ole birsey olmamis aslinda... iftira atan sahte muslumnlara cok guzel bir kapak olmus :=)

nasıl birşey anlamadım insanların kafasını karıştırıyolar biri biryerden bunlardı diyor bir diğeri bunlar değildi diyor vay halimize vayyyyyyy

yav zaten yalan olsaydı bunlar ilk günde ortalığı ayağa kaldırırdı. 2 side çıkıp görüntüler yalandır demedi

evet kapak oldu yani kisacasi montajmis yani neymis cinsel iliski yokmus :=) montaja bile kanip iftira atanlara ne oldu kapak oldu :)

"Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı�ın desteği ile görüntüler üzerinde yapılan inceleme önceki gün sonuçlanarak Savcı Yücetürk� teslim edildi. Edinilen bilgiye göre, görüntü üzerinde yapılan kriminal incelemede, yaklaşık 9 dakikalık görüntünün başlangıç bölümünde birkaç yerde yapıştırma tespit edildi. Aynı yapıştırmanın görüntünün son bölümlerinde de yapıldığı polis raporunda yer aldı."

zaten baykalla o kadinin ciplak olarak yan yana gorundugu sahneler kasetin sonundaki sahneler yani emniyetin yaptigi arastirma ve incelemeye gore... yatak sahnesi diye adlandirilan bolum yapistirma.. yani ole birsey olmamis aslinda... iftira atan sahte muslumnlara cok guzel bir kapak olmus :=)

taş, duvar, kaya anladı ama.....

Geçen gün star haberdeydi baykalla evinde konuşuyorlardı.
Spiker sordu neden ''hayır yapmadım'' demediniz dedi.
Baykal'da ben şimdi hayır yada evet desem bu olayın içerisine girmiş,komplo nun bir parçası olmuş oalcağım.Ayrıca benim özel hayatımı soruşturmak kimsenin haddine değil dedi.

Zaten o konuşmasında videodakinin kendisi olduğunu anladım.
''Siyaset Salvosu'' nedir diye soranlara gösterebileceğim ilk örnek oldu böylece Baykal...

montaj dır demediki baykal ben izlemedim şahsen izleyemedim de

kesedide yapan kendileri zaten burdaki amaç kılıçtar oğlunu getirip oy kazanmak görün bakın seçimler olduktan sonra tekrar baykal başa gelcek(dejavu) aziz yıldırım gibi kaç kere istifa edip geri geldi zaten.

işi muallaka sokuyorlar şimdi montaj olan kısımlar videonun nereleri.

abicim ben izledim sahsen bastaki kesinti ve yapıştırma video öncesi cıkan acıklama yazısına ve 1. mekana aittir. sondaki yapıştırma ise ise varan 2 nin yakında cıkabileceğini vurgulayan yazıya ilişkin eklemedir.

baykalın dansöz gibi kıvırdığı aşikardır.

yazık bu aciz insanlara... ama üzülmüyorum. bu olayın ve akabinde aniden "GUNDİ" nin genel başkan seçilmesinin chpyi büyük ihtimalle parçalayacağını düşünüyorum.

chp yi kaset değil baykal-gundi anlaşmazlığı sarsacaktır kanısındayım

Sadece gülüyorum.
Ne hale gelmişiz yahu.
Yaptı...
Yapmadı....

Kardeşim TECAVÜZ etmedi ya :)

hocalarını savunanlara ithaf olunur :)

evett!! ortada bi montaj var ama bu montaj videoda mı başka bi yerde mi bilemem... xD

Anlaşılmayacak bir yer yok. Kasettekiler Baykal ve Baytok. Montajı da Baykal yapıyor :)

"Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı�ın desteği ile görüntüler üzerinde yapılan inceleme önceki gün sonuçlanarak Savcı Yücetürk� teslim edildi. Edinilen bilgiye göre, görüntü üzerinde yapılan kriminal incelemede, yaklaşık 9 dakikalık görüntünün başlangıç bölümünde birkaç yerde yapıştırma tespit edildi. Aynı yapıştırmanın görüntünün son bölümlerinde de yapıldığı polis raporunda yer aldı."

nesi kapak cahil başlangıç ve sonunda bir miktar montaj var yazıyor

bu gerçeği değiştirdimi yani zamparalık yapmamışmı yoksa azcık ucundanmı yapmış

soyunması felandamı yapıştırmaymış hey gidi bırak bu zihniyeti

Geri