Kaspersky 2011 Kara Liste Crack (3700 gün) %100 Work

Paylaşımım Yararlı mı?

• Kullanılan toplam oy
    15

yigitolan1

New member
Reaction score
0
Kaspersky 2011 Kara Liste Crack (3700 gün) %100 Work!!(Çalışıyor) <Boyut>: 5.92 MB

Sizlerle Paylaştığım Crack İnternet Aleminde Kaspersky 2011 için En Son Yapılan Cracktir Ve %100 Hatta %1000 Çalışmaktadır.Test Edip Onaylanmıştır..İndireceqiniz Dosyanın İçinde Nasıl Yapacaqınız Açık Ve Net Bir Şekilde İngilizce Açıklaması Dahil Gösterilmiştir.Tek Yapmanız Gereken Bu Crack Dosyasını İndirmek Ve ''Nasıl Yüklenir Oku!! How to install it!!'' adlı Dosyayı açıp okumak ve denilenleri hiçbirşey atlamadan yapmak.Zor Deqil Herkesin Anlayacaqı Şekilde Açıkladım Arkadaşlar..Evet İşte Size Bonusumla Beraber Sunduqum O Çok Konuşulan CRACK:

Not:Sadece Crack Dosyası Alıntıdır.Geri Kalan Tüm Anlatım Bana Aittir..Yorumlarınızı Bekliyorum..Saqlıklı ve Huzurlu qünler Dilerim :)

14e15s3.jpg

<<<<<DoWnLoaD Kaspersky 2011 Kara Liste Crack (3700 gün)>>>>>​

dene patlayana kadar yeni crack yaparlar arkadaşım eqer patlarsa craki yazanlarda boş durmaz diye tahmin ediyorum

şimdii eset içinde böyle çok uzun süreli veya ömür boyu crackler var.ama koruma konusunda problemler .ıkıyor bu keylerden sonra.bundada öyle bir durum olurmu?farkettiniz mi öyle bişey

ben 9 küsürat versiyonda kullanmıştım, patlama çatlama yapmamıştı bu tarz bi crack, bunada bişey olmaz... dostum eyvallah...

şimdii eset içinde böyle çok uzun süreli veya ömür boyu crackler var.ama koruma konusunda problemler .ıkıyor bu keylerden sonra.bundada öyle bir durum olurmu?farkettiniz mi öyle bişey

Yok o dediğin kasperde olmuyor hakkatten lisanslıyor ama ben 2009,2010,2011 versiyonlarında 4-5 kere denedim bu crackleri Kasper uyanınca kilitliyor hemen en fazla 3 ay sürdü

Dosya inmiyor arkadaşım. Başka bir yere yüklermisin. saatlerdir uğraşıyorum. %99 da bağlantı kesildi diyor

Dosyayı indirdim. kurdum. Çalıştı ancak ilk güncellemeden sonra yeniden başlattı ve program açılmıyor. yani tamamen devre dışı kaldı. Sistem geri yükleme ile geri alıp tekrar kurdum. Crack işleminde sonra Kaspersky Internet Security başlamıyor. Sizde bu sorun varmı

link ölmüş yeniler misiniz?

neyse ben buldum ekliyeyim

Kod:
http://uploading.com/files/get/52566aaa/

link ölmüş...

Geri