terenova77
Altın Üye
Simdi Sizlere 6 aylık Lisans Nasıl alacagimizi Gosterecegim.
Oncelikle Promosyonun yapıldıgı Bu Sayfaya Giriyoruz.
MSN???????????????2010?????
Daha Sonra Karsiniza Cikan Sayfada Turuncu Butona tıklıyoruz.
Gerçek boyutundan [ 567 x 178 ] 90% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Karsimiza Hotmail Mail adresimizi ve Sifrenizi girmenizi isteyen bir sayfa cikiyor.Bana Ilk gorunuste Kullanıcı adı ve Sifre calmaya yonelik bir sayfa gibi gelmişti. Ancak tabi korkulacak bir durum yok. Ya da isterseniz mail sayfaniz
acıkkende bu işlemleri yapabilirsiniz.
Turuncu butona tıklayip kullanıcı adı ve sifrenizi girdikten sonra ya da mail adresiniz acikken turuncu butona tikladiktan sonra mail adresinize kaspersky kodu gelecek..
Gerçek boyutundan [ 604 x 261 ] 84% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız
Bu kod sadece asagida verdigim kasperskyin Çince verisonu icin gecerlidir. Ancak Biz işlemlerimizi Bitirdikten Sonra ingilizceye cevirme işlemini gerceklestiricez
Download Kaspersky
Hotfile.com: One click file hosting
Kasperskyın Bu surumunu Kurduktan Sonra Kodumuzu girip aktivasyon islemini gerceklestiriyoruz. 6 Aylık lisansımız onaylanıyor.
Şimdi Geldi Çinceden ingilizceye gecmeye..
Kaspersky settings bolumunde self defence adında bir bolum var bunu isaretini kaldiriyoruz ve kasperskydan cıkıyoruz.
Daha Sonra Asagida gosterdigim klasorun icine giriyoruz.
C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2010\Skin\loc
Burada "sch" ve "en" adında ik adet klasor gozukuyor.
sch klasorunun ismini en olarak,
en klasorunun adınıda sch olarak degistirmemiz gerekiyor.
Bu işlemi yaparken ben once
sch klasorunun adını sch1
en klasorunun adınıda en1 olarak degistirdim.
daha sonrada sch ve en olarak isimlerini degistirebildim.
Windows 7 Kullanıyorum. Ben bu klasorlerin isimlerini degistermeye calisirken izin vermemisti.Bende Unlocker adlı program sayesinde isimleri degistirdim.
Windows vista ya da xp de degistirmenize izin vermezse Unlocker programıyla degistirebilirsiniz.
Kaspersky dosyasının icine unlocker programında ekledim.
Şimdiden 6 aylık lisansınız hayırlı olsun.
Sorularınız varsa yardimci olabilirim.
Oncelikle Promosyonun yapıldıgı Bu Sayfaya Giriyoruz.
MSN???????????????2010?????
Daha Sonra Karsiniza Cikan Sayfada Turuncu Butona tıklıyoruz.

Karsimiza Hotmail Mail adresimizi ve Sifrenizi girmenizi isteyen bir sayfa cikiyor.Bana Ilk gorunuste Kullanıcı adı ve Sifre calmaya yonelik bir sayfa gibi gelmişti. Ancak tabi korkulacak bir durum yok. Ya da isterseniz mail sayfaniz
acıkkende bu işlemleri yapabilirsiniz.
Turuncu butona tıklayip kullanıcı adı ve sifrenizi girdikten sonra ya da mail adresiniz acikken turuncu butona tikladiktan sonra mail adresinize kaspersky kodu gelecek..

Bu kod sadece asagida verdigim kasperskyin Çince verisonu icin gecerlidir. Ancak Biz işlemlerimizi Bitirdikten Sonra ingilizceye cevirme işlemini gerceklestiricez

Download Kaspersky
Hotfile.com: One click file hosting
Kasperskyın Bu surumunu Kurduktan Sonra Kodumuzu girip aktivasyon islemini gerceklestiriyoruz. 6 Aylık lisansımız onaylanıyor.
Şimdi Geldi Çinceden ingilizceye gecmeye..
Kaspersky settings bolumunde self defence adında bir bolum var bunu isaretini kaldiriyoruz ve kasperskydan cıkıyoruz.
Daha Sonra Asagida gosterdigim klasorun icine giriyoruz.
C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus 2010\Skin\loc
Burada "sch" ve "en" adında ik adet klasor gozukuyor.
sch klasorunun ismini en olarak,
en klasorunun adınıda sch olarak degistirmemiz gerekiyor.
Bu işlemi yaparken ben once
sch klasorunun adını sch1
en klasorunun adınıda en1 olarak degistirdim.
daha sonrada sch ve en olarak isimlerini degistirebildim.
Windows 7 Kullanıyorum. Ben bu klasorlerin isimlerini degistermeye calisirken izin vermemisti.Bende Unlocker adlı program sayesinde isimleri degistirdim.
Windows vista ya da xp de degistirmenize izin vermezse Unlocker programıyla degistirebilirsiniz.
Kaspersky dosyasının icine unlocker programında ekledim.
Şimdiden 6 aylık lisansınız hayırlı olsun.
Sorularınız varsa yardimci olabilirim.