Kaspersky Internet Security 2011 Trial Reset %100 Çalışıyor(Videolu Anlatım)

byilmaz61

New member
Reaction score
0
98195106zn6.jpg

Kaspersky internet security 2011 trial reset - Kaspersky internet security 2011 Deneme Sürümü Sıfırlama Uzatma yenileme ve Kaspersky antivirüs 2011 trial reset - Kaspersky antivirüs 2011 Deneme Sürümü Sıfırlama Uzatma yenileme isimli konumuza hoşgeldiniz.

Günümüzde en iyi antivirüs programı yarışması yapılsa ki çoğu kez yapılmıştır. en iy antivirüs koşulsuz kaspersky denilebilir.Kaspersky 2011 yılına damgasını vuracak antivirüs ve internet security yazılımları ile büyük bir çıkış yaptı.Kaspersky internet security 2011 kaserpersky antivirüs 2011 versiyonları gerçekten kaliteli ve hoş bir arayüze sahipler.

EVET %100 ÇALIŞAN KASPERSKY 2011 DENEME SÜRÜMÜ RESETLEME YAZILIMI ARTIK HİZMETİNİZDE

LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRİN VE İşletim sisteminize uygun olan BAT Dosyasını çalıştırın ve karşınıza gelen uyarıları adımı adımına takip edin ve kaspersky deneme sürümünü etkinleştirin.Artık trial sorununuzu çözüyoruz..

Çalışan Sürümler :
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 32bits
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 64bits
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.400 32bits
Kaspersky Internet Security 2011 11.0.1.400 64bits

http://turbobit.net/kg0kpvkjkh0h.html

Videolu Anlatım İçin Buraya Tıklayın(Youtube)

Eğer Youtube ye Giremiyorsanız Video Download linki BURDAN İNDİRİN

teşekkür ederim, aradığım şey tam da buydu

bir işe yaramıyor. hemde dosyanın boyutunu büyütmek için içine müzik atmış..

arkadaşım nasıl çalışmıyor kaspersky internet security 11.0.1.400 versiyonunda çalışıyor diğerlerinde denediysen çalışmaz tabi ...

1- hiç işe yaramıyor
2- başka paylaşım sitesine ekleseydin ne vardı 10dk. bekledim
3- emeğe saygı yinede sağol . . .

1- hiç işe yaramıyor
2- başka paylaşım sitesine ekleseydin ne vardı 10dk. bekledim
3- emeğe saygı yinede sağol . . .

arkadaşım program denendi ve çalışıyor ...

açıklamaları okuduysan Kaspersky İnternet Security 11.0.1.400 sürümünde çalışıyor başka sürümde denediysen olmaz tabi . :cursing::cursing::cursing::cursing:

çok teşekkür ederim dostum 3.2 box tr bile işe yaramamıştı bi bu yaradı kesinlikle çalışıyor.

teşekkürler ama iyiki videoyu izlemişim yoksa sabaha kadar turbobit bekliyecektik.. arkdaşlar videoda başka linkler de gösteriliyor haberiniz olsun

teşekkür ederim lazımdı.

interrupted correction diyo herşey düzenli gitti ancak kaspersky onlem almış gibi görünüyr. neyse başka çalışan bi tane bulmak lazım emege saygı teşekkür

Geri