kaspersky mi yoksa nod32 ram den cok yer..?

darbe340

New member
Reaction score
0
arkadaslar nod32 smart security mi yoksa kaspersky mı dıyorsunuz..cok kararsız kaldım...hangısı ram den cok yer hangısı pc ye hantallık yaptırır ve hangısı daha guvenlı
pc mın ozellıklerı laptop

1.73 ghz core 2
1gb ram
256 paylasımlı atı ekran kartı

onerılerınızı beklıyorum

ben nod32 kullanıyorum kardesim ram i cok az kullanıyor ama kaspersky kasıyor biraz tabiki.. fakat guvenlik konusunda kaspersky 1 nod 2 derim bence performans/guvenlik ikileminde nod32 yi secmelisin kolay gelsin..

tabiki kasper çok kasar ben nod32 kullanıyorum ve tavsiye ediyorum sürekli güncellediğin takdirde hiçbir sorun çıkarmaz ve çalışıyomu çalışmıyomu farketmezsin bile :)

tesekkur edıyorm. nod32 smart security hangı versıyon larını kullanıyorsunuz

3.0.642 en son bu sürümü var şu an

3.0.642 en son bu sürümü var şu an

3.621 versıyonu ıle guvenlık farkı varmı acaba..demek ıstedıgım su son versıyonda turkce yama kurmak felan gerekıyor..3.621 versıyonunda orjınal turkcesı var hangısı acaba.

3.621 versıyonu ıle guvenlık farkı varmı acaba..demek ıstedıgım su son versıyonda turkce yama kurmak felan gerekıyor..3.621 versıyonunda orjınal turkcesı var hangısı acaba.

herhangi bir güvenlik farkı yok ancak türkçe kullancam diyosan sürümü 3.621in türkçesi var sonraki versiyonlarınki henüz çıkmadı sanırım .. bilemiyorum tam..

darbe340 dostum ben nod kullanıyorum nod pc yi kasmaz...

Dün nod32 smart security kurdum internet bağlantım olduğu halde modemi göremedim buda benim rapid indirmelerimi kesti sizdede böyle sorun var mı ?

NOT: NOD32 kullananlar için

darbe340 dostum ben nod kullanıyorum nod pc yi kasmaz...

Dün nod32 smart security kurdum internet bağlantım olduğu halde modemi göremedim buda benim rapid indirmelerimi kesti sizdede böyle sorun var mı ?

NOT: NOD32 kullananlar için

5 senedir eset kullanırım böle bi sorunla karşılaşmadım...

bendede hıc boyle sorun yok

nod32 kullananlar,pc taraması yapmak ıstedıgınız zaman yuzde kactan baslıyor.benım yuzde 16 dan baslıyorda sızce bı garıplık yokmu acaba

nod32 eidir ramdan az yer pc seridir. kav tam tersi

valla ben karspersky kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.. makinemide hiç kasmadı.

nod tavsiyemdir
aslında ben kasper kullansamda bana dokunmaz ama nod dan memnunum :D

kasper cok daha kasar rami düsük olan biligisayarları. ama nod'da böyle bir sorun yok...

Geri