Shawn Michaels
New member
Bir gün kadının biri şehir dışında okuyan oğlunun öğrenci evine gider. Oğlu burada bir kız ile kalmaktadır. Anne gelir ve yemeğe geçerler.
Anne oğlu imalı imalı bakar aranızda bir şey var mı gibisinden çocuk hemen atılır boşuna heveslenme annecim aramızda bişey yok sadece arkadaşız der. Anne de peki oğlum der ve gider 3 gün sonra kız oğlana mehmet bizim gümüş kavanoz annen gittiğinden beri yok acaba annen almış olablir mi diye sorar çocukta annesine mektup yazmaya karar verir
Sevgili annecim,
Sen gittiğinden beri gümüş kavanoz kayıp sen almıssındır da demiyorum almamışsındır da demiyorum mektup yazarsan sevinirim hoşçakal
Sevgili oğlum mehmet
Meralle yatıyorsunda demiyorum yatmıyorsunda demiyorum
ama o kızcağız kendi yatağında yatsaydı kavanozu yatağında olduğunu görürdü
hoşçakal
Anne oğlu imalı imalı bakar aranızda bir şey var mı gibisinden çocuk hemen atılır boşuna heveslenme annecim aramızda bişey yok sadece arkadaşız der. Anne de peki oğlum der ve gider 3 gün sonra kız oğlana mehmet bizim gümüş kavanoz annen gittiğinden beri yok acaba annen almış olablir mi diye sorar çocukta annesine mektup yazmaya karar verir
Sevgili annecim,
Sen gittiğinden beri gümüş kavanoz kayıp sen almıssındır da demiyorum almamışsındır da demiyorum mektup yazarsan sevinirim hoşçakal
Sevgili oğlum mehmet
Meralle yatıyorsunda demiyorum yatmıyorsunda demiyorum
ama o kızcağız kendi yatağında yatsaydı kavanozu yatağında olduğunu görürdü
hoşçakal