KAYIP EFSANELER Türkiye'deki ilk Türkçe Mud Server

EPyLEpSY

New member
Reaction score
0
Yüzüklerin Efendisi filminden önce de var olan FRP oyunu bu filmden sonra ulaştığı kitlesini geliştirmiştir. FRP içerisinde oluşturduğu kendi dünyasındaki karakterleri belirli kurallara uygun olarak yönetebileceğiniz rol yapma oyunudur. Genellikle masaüstü oynanır. Bunun için özel bir zar takımına ve FRP bilen bir çevreye ihtiyacınız vardır.

MUD sayesinde bunların hiçbirine ihtiyacınız yoktur. Ne zar takımı ne çevre..
MUD FRP nin internetten oynanan bir tür sürümüdür. Türkiye dışında özellikle avrupa
ülkelerinde ve Amerika da çok yaygın olan bu oyun artık Türkiye'de de gelişme göstermektedir.
Kayıp Efsaneler MUD grubu size bu oyunu TÜRKÇE olarak oynama olanağı sunuyor.
Oyunda ırklar mevcuttur. Bunlardan en çok bilinenleri Cüce, İnsan, Elf, Goblin, Heuk,İblis vb...

Oyunda ırkınızı belirledikten sonra sıra sınıfınıza gelir. Sınıfı yapacağınız
bir tür meslek gibi düşünün. Büyücü, Rahip, Savaşçı, Druid, İzci, Düzenbaz ve bunların devamı niteliğindeki üst sınıfları olabilirsiniz.
Türkiye' deki ilk Türkçe MUD server' a bağlanmak için yapmanız gereken direkt windows un içerisinde bulunan telnet aracı ile veya telnet desteği sağlayan programlar ile (Putty, Secure CRT, Mush Client vb. ) bağlanabilirsiniz.

Bağlanacağınız Adres : www.kayipefsaneler.com (TCP/IP bölümüne yazılacaktır.)
Bağlanacağınız Port: 4000

Daha detaylı bilgi ve sorularınız için sitemizdeki forumlardan faydalanabilirsiniz; http://www.kayipefsaneler.com/

bı turlu baglanamadım bana detaylı olarak anlatsana adsl var sorun olurmu

Nasıl bşey bu ya
Kerionline diye bişey duydum onun gibi mi?!

bi zamanlar bu oyunda immortel dim :D giren olursa loth a dikkat etsin

Bende bi zamanlar bu oyunu çok oynardım. Çok eylenceli bi oyun herkese tavsiye ederim..

Oyunu oynamak isteyenlere benden tavsiye..Eğer MUD a başlamak istiyorsanız sakın Telnet le başlamayı denemeyin.. Daha önce oynayanlar ne demek istediğimi anladı sanırsam :) Onun için eski ama basit gayet kullanışlı bi program "Gmud" http://www.mudmagic.com dan download kısmına girip arama kısmına Gmud yazsınlar.Araya bastıktan sonra karşınıza bir sürü sonuç geelcektir.Bunlardan GmudClient olan dosyayı indireceksiniz.Yaklaşık 350 kb civarında bişi olması lazım.Bu rar dosyayısını herhangi bir yere açtıktan sonra programı çalıştırın.Daha sonra sağ üst köşedeki connect e bastığınızda açılan pencereye EPyLEpSY 'nin taif ettiği bölümlere söyledikleri şeyleri yazin ve bağlanın artık kayıpefsanelerdesiniz..
Bu arada bana soracak olrusaniz ben 99'dan beri mud oynuyorum ingilizcesi olan arkadaşlar türkçesinden pek bi zevk alamıyacaklardır.
Benim oynadığım ve tavsiye ttiğim başka bi server:
Host name:crimsongate.kyndig.com
Port: 4555

ark.lar ben de baglanamadım...sorun nedır?

Guraycan hangi server a bağlanamadın? Kayıp efsaneler hakkında hiç bi fikrim yok ama diğer server için yardımcı olabilirim..

ben bağlandım çözmeye çalışıyorum

ben de crimsongate'e bağlanamadm bi türlü...connect diyorum connect'miyor...

Susun Lan Itoolu Itler Frp Mrp Yok Bundan Sonra Dailin Lan Pushtlar Forumu Ele Geçirdim Siktirin Gidin

GONDORLUM' Alıntı:
Susun Lan Itoolu Itler Frp Mrp Yok Bundan Sonra Dailin Lan Pushtlar Forumu Ele Geçirdim Siktirin Gidin

Kafası çok yüksek galiba :D

beyler connect diom sonra bekliyor :

Performing Asynch DNS lookup on crimsongate.kyndig.com dio sonra ..
%%% Error 11004 - Hostname lookup failure -in DNS lookup of crimsongate.kyndig.c
om. bunu dio

%%% Disconnected from server. Sonrada BU YARDIM PLSSS

Geri