Kayserispor'dan Cimbom'a sert tepki

MONTANO

New member
Reaction score
0
Kayserispor'dan Cimbom'a sert tepki

Transferin bitimine 1 saat kala G.Saray'ın teklifi Kayserispor’u kızdırdı.

162mc3.gif

500 binden vazgeçtik 250 bin öneriyoruz
Ali Turan için daha önce 500 bin Euro teklif eden Galatasaray yönetimi, transferin bitimine 1 saat kala rakamı yarıya düşürünce Kayserispor’dan çok sert tepki gördü.

G.Saray’ın Ali Turan için yaptığı son teklif Kayserispor yönetimini fena kızdırdı...
Sözleşmesi mayıs ayında sona erecek tecrübeli savunmacı için daha önce 500 bin Euro öneren Galatasaray yöneticileri, önceki gün ara transfer döneminin bitmesine saatler kala Kayserispor ile temasa geçerek, 250 bin Euro teklif etti. Öneriyi anında reddeden Kayserisporlu yöneticiler bununla da yetinmediler ve dün bir bildiri yayınlayıp G.Saray’ı protesto ettiler. Bildiride şu ifadeler kullanıldı:

İZAH EDİLEMEZ KABALIK

“Önce oyuncumuz Ali Turan’ı ayartan Galatasaray, sonra konuyu basına sızdırıp üzerimizde psikolojik kuşatma oluşturdu. Transferin bitimine 1 saat kala da önceki önerilerinin altındaki teklifleri ise izah edilemez bir kabalık. Sayın Adnan Polat bilmelidir ki; Kayserispor, bugün duruşunu korumak adına maddi, manevi ve sportif bir bedel ödemek zorunda kalmış gibi görünebilir. Ancak, hiçbir kurala uymayan saldırgan anlayışın da bir gün bir bedel ödeyeceği yaşayan dünyanın da bir gerçeğidir.”

yazete

Ya bırakın yalan haber yaa...Bunları uyduran gerizekalılara sadece gülüyorum.Bi arada 900binde anlaşmışlardı güya,ondan sonra yok efendim $ diye konuşmuştuk,yok efendim euro diye konuşmuştuk diye anlalamamışlardı sözde.Gerçek olan şu;Galatasaray Ali'yi istedi,ancak Kayserispor yönetimi ile pazarlık konusunda anlaşamadı çünkü yüksek bir fiyat istediler.Adnan Polat da mayıs ayını bekleyerek transferi bedelsiz olarak gerçekleştirme kararı aldı.

Asıl sen yerini ve Haddini Bileceksin Sen Kim Kayseriye Laf Söylemek Kim 6 Ay Maç Oynamayan Futbolcuyu Bedavaya Alsan Ne Olur Almasan ne olur Kayseriyi köşe sıkıştırma taktiği tutmadı önce futbolcu anlaşan gs futbolcuyu ayartıp sözleşme uzatma seni alacağız dedi ali turan sözleşme uzatmadı ben gs ye gideceğim dedi buyur git sezon sonu sezon sonuna kadar kadro dışı kalırsın ali efendi kayseride ne ali turan 5 basacak futbolcular var bakma kaptanlık topuzdan sonra boşta kaldı diye ona verdiler sezon başı yoksa o kim kaptanlık kim

Zamanında beğenmediği parayı verseler son 1 saatte vericektiLer ama adamı.. yarım sezon idman yapsın formda kalsın yeter.. 6 ay sonra kapı gibi adam gelicek.. Kayseri'de avucunu yalayacak.. Ya da ben bi pastırma gönderirim yerLer :D

Asıl sen yerini ve Haddini Bileceksin Sen Kim Kayseriye Laf Söylemek Kim 6 Ay Maç Oynamayan Futbolcuyu Bedavaya Alsan Ne Olur Almasan ne olur Kayseriyi köşe sıkıştırma taktiği tutmadı önce futbolcu anlaşan gs futbolcuyu ayartıp sözleşme uzatma seni alacağız dedi ali turan sözleşme uzatmadı ben gs ye gideceğim dedi buyur git sezon sonu sezon sonuna kadar kadro dışı kalırsın ali efendi kayseride ne ali turan 5 basacak futbolcular var bakma kaptanlık topuzdan sonra boşta kaldı diye ona verdiler sezon başı yoksa o kim kaptanlık kim

hey gidii 6 ay idmanlarla zinde tutar kendini merak etme her şeyin bir çaresi vardır... Millet sezonluk sakatlıktan sonra yeniden doğuyor 6 maç maç yapmasa ne olur yazın yapacağı özel çalışmalarla eskisinden de iyi olur... Akıllılık etti işte kayseride kendini harap edeceğine gelir Galatasaray'a dünya tanır onu... Bak kayseri para kopartamadı diye ağlamaya başlamış köşeye sıkışan Galatasaray mı bu durumda kayseri mi :):):):) Bak yerimi de haddimi de biliyorum köle pazarından futbolcu almıyoruz biz adam akıllı istedik verseydiniz en azından 900bin dolar kazanacaktınız.... Şimdi Ali Turan sözleşme imzalarken anca aval aval bakarsınız :):):):)

Göreceğiz Her Şeyi zaman Gösterecek Kim Avucunu Yalayacak Kim zarar Edecek

Göreceğiz Her Şeyi zaman Gösterecek Kim Avucunu Yalayacak Kim zarar Edecek

Burda Kayserinin avukatlığını yapma bence Bu futbol Ticarettidir.Zararda olacak karda olacak Karlıken satmayan işişten geçtikten sonra satmaya kalkan yöneticilerinle Tartışın bu konuyu Sezon sonu bedava gelicek buda sizin Yöneticilerin nekadar kötü bir Yönetim ve pazarlık iş bilmeyen bir yönetiminizin kanıtıdır.

Ben Kayserispor Taraftarıyım Avukatlığını Yapmama Gerek yok Takımın avukatları Zaten var

Kayserili yöneticiler çok iyi işini biliyor sen rahat ol ali turan kayseriye yanlış yapmıştır ondan gelecek 2-3 kuruşa kayserinin ihtiyacı yoktur

Ben Kayserispor Taraftarıyım Avukatlığını Yapmama Gerek yok Takımın avukatları Zaten var

Kayserili yöneticiler çok iyi işini biliyor sen rahat ol ali turan kayseriye yanlış yapmıştır ondan gelecek 2-3 kuruşa kayserinin ihtiyacı yoktur

Avukatları sana para veriyor heralde konuşman için.

Öyle bi konuşuyorsun ki.

Sanki transferden sorumlu genel müdürsün.

Kayseri'nin ihtiyacı yoksa niye satmıyo ?

Ha bu olay kabalıksa Topuz'un kapalı kapılar ardında FB ye transfer olmasının adını sen koy ne dersin ?! Gece gece napıyolarsa arabada :D

Biz cevabımızı sahada veririz. Arkanıza çok güvenmeyin Kayserisporlular. Anladınız ne demek istediğimi.

Ne DemişLer Her Zaman Papaz PiLav Yemez, Sen Gökhan ÜnaL'dan, Mehmet Topuz'dan O Kadar ParaLarı Hak EtmemeLerine Rağmen Büyük TakımLarın Arasını Kızıştırıp Dünyanın Parasını Götüreceksin, Bu Kez ALi Turan Transferinde Sezon Ortası OrtaLığı Yine VeLveLeye Verip GaLatasaray'ı SuçLayıp Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor Acaba Devre Arasındaki Transfer Döneminde Araya GirerLer Mi? ALi Turan'ın Fiyatını Yine Her Zamanki YöntemimizLe ArttırabiLirmiyiz? Amiyane TabirLe ÇakaLLığımız Tutar Mı Dersen? Her Zaman 4 BüyükLer Senin Bu ÇakaLLığını Yemez, Diğer 3 BüyükLer Devreye Girmeyince ALi Turan'ın Fiyatı Artmayınca Ortada KaLdı Kayseri ÇakaLLığı Tutmadı, Sonra Da Gururundan GaLatasaray'a Da SatamadıLar Oyuncuyu, Bu Durum GaLatasaray'a Yaradı, Sezon Sonunda Kim KazançLı Kim Cin OLmadan Adam Çarpmaya KaLkıyor Hepimiz Göreceğiz Merak Etmeyin =)

Geri