Kediyi Tekmeleyerek Olduren Serefsizler...!

Kaçan Aşık

Yönetmen
Altın Üye
Reaction score
0
KEDİYİ TEKMELEYEREK ÖLDÜRDÜLER

İZMİR Bornova'da, üniversiteli 4 gencin, bir büfecinin baktığı sokak kedisini tekmeleyerek öldürmesi, güvenlik kamerasınca kaydedildi, hayvanseverler olaya büyük tepki gösterdi. İnsanın kanını donduran görüntüler bir büfenin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Sabah büfesini açmaya gelen Arda Damar, bir kutunun içinde beslediği kedinin yerinde kan izleri gördü. Güvenlik kamerasını inceleyen Damar, gece büfenin önüne ellerinde pitbull köpekle gelen bir grup gencin önce köpeklerini kedinin üzerine saldırtmak istediklerini, başaramayınca da birisinin kediyi feci şekilde tekmeleyip, başını de ezerek öldürdüğünü gördü. Büfeci görüntüleri polise verip yardım istedi. Olaydan haberleri olan hayvenseverler ayaklanarak İlçe Emniyet Amirliği önünde toplandı. Hayvanseverler suç duyurusunda bulunurken, gençlerden 2'si polis tarafından kısa sürede yakalandı. (Haber: Mustafa OĞUZ-Kamera: Tayfun ER / İZMİR DHA)​

Konuyu Buraya Acmamin Sebebi Sinirlenmis Olmam ..Sizlerin Bu Olaya Tepkisin Gormek Istiyorum...

VideoKEDİYİ TEKMELEYEREK ÖLDÜRDÜLER - WEB TV :: Hürriyet

tüh pislik herifler yaahiçmi vicdan yok öbür tarafta yanarsınız inş..

Dün akşam haberlerde izlemiştim şerefsizleri. Amaçları ne anlamak mümkün değil.
Ne yaptı o kedi sana be..

O kodumun p.ç'lerini bana verin siz asıl sinirin ne olduğunu görün şerefsizler dilsiz hayvan nerenize dürttü adi herifler hepinizin sonu cehnnem bir cana kıymanın ne demek olduğunu umarım öbür dünyada çekersiniz ya da en kısa sürede benim elime düşersiniz içimin götürmeyeceğini dahada delireceğim için video ya bakamadım lütfen kötü görüntüler varsa sil video yu

Allah bin türlü cezasını versin bunlarin nasil bukadar acimasiz olabiliyorlar

Allah herkese Allah korkusu nasip etsin.Bu yapılan hayvanlıktan başka birşey değil

belki bu dunyada bişey olmıcak ama bu dunyanın omur tarafıda warr

Şerefsizliğin Bu Kadarına Pes Ne İstediniz Zavallı HayvanDan ...

bazı geri zekalılar var kedileri sevmiyolar naptıysa ona kediler diyecek fazla bişey yok onlara şerefsizler işte..

bazı geri zekalılar var kedileri sevmiyolar naptıysa ona kediler diyecek fazla bişey yok onlara şerefsizler işte..

Ya Kardesım bende sevmem kedi ama gidipte kafasını ezdiğim kedi olmamıştır hiç...Bunlar sevmediğinden değiL k.b yın bunLarın o.ç luklarından...

ellerindeki saldırgan köpek bile çok daha medeni.
Kediye bir şeycik yapmıyor.
Sadece insanların ne kadar vahşi olduğunu izliyor.

Ülkemizde her cana verilen önemi gördük tekrar.O şerefsiz p.çleri kendi insiyatifi doğrultusunda salan o polislerin bir canın vebalinin ahını taşıdıklarının farkındadırlar inşallah,o şerefsizlerden bir tanesi daha geçen hafta yine aynı bir kedinin canına kıydığı ortaya çıktı,inşallah diyorum onlar karşıma çıkarda işte o zaman nasıl yalvartırıyorum bizi öldür diye o zaman görecem o şerefsizleri

Geri