KeLLiğe karşı aLabiLeceğiniz önLemLer

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Her ne kadar kadınLarın keL erkekLeri daha çekici buLdukLarı söylense de, bu biraz avuntu gibidir. AsLında kimse keL kaLmak istemez. ALabiLeceğiniz önLemLere bir göz atın…

C73C49FFF585CA319BA156FE0CE47.jpg

Uzak duruLması gerekenLer : SaçLarınızın döküLmesini istemiyorsanız kahve, çay, aLkoL ve acıLı besinLerin tüketiminde kendinizi sınırLamayı biLin.

Ağır yemekLer : Ağır yemekLer, mideyi zorLayıp kan basıncınızı düzensizLeştirerek saç dipLerinizin besinsiz kaLmasına neden oLur.OnLardan da kaçının…

IhLamur : YemekLerden sonra içiLecek ıhLamur, papatya ya da nane çayı saçLarınıza yapacağınız yatırımLardır

Sık yıkamayın : SaçLarınızı iki günde birden daha sık yıkamamaya çaLışın.

Kapatmayın : Bere, şapka gibi aksesuarLar saç döküLmesini hızLandırır

Kaşımayın : SaçLarınızın dipLerinin kaşınması iyiye işaret değiLdir. Kaşınıyorsa doktara gidin

FırçaLamayın : FırçaLasanız biLe saçLarınıza haşin davranmayın

VitaminLer : A ve B vitaminLeri çok önemLi. MutLaka tüketin. YağLı baLıkLar, süt ürünLeri, ıspanak, patates, meyve. Lahana ve domates gibi ürünLeri mutLaka öğünLerinize serpiştirin.

MineraLLer : Demir, seLenyum, kaLsiyum gibi mineraLLerin buLunduğu yiyecekLerden uzak durmayın. Karaciğer, et, ceviz gibi yiyecekLerde ihtiyacınız oLan çok şey var.

Çinko : Çinko saçLar için ayrıca önemLi. Deniz ürünLeri, tavuk eti, badem ve süt ürünLeri saçLarınız için hayati önemde.

Yapılmayacak ne varsa yapmışız arkadaş, ondan kel kaldık iyi mi? şu konuyu bi kaç sene önce açaydın ya =)

en azından bizden sonrakiLer aynı hataya düşmesin kardeşim :)
ayrıca ben senin bir fotoyu gördüm gayet yakışıkLı adamsın

en azından bizden sonrakiLer aynı hataya düşmesin kardeşim :)
ayrıca ben senin bir fotoyu gördüm gayet yakışıkLı adamsın

aynen yakışıklı adam bütün adriana lima'lar hasta. her limanda bi sevgili fikrini benimsemiş adam o kadar çapkın :sleep:

Vay be bunca sene nerler yapmışız saçlarımıza üzüldüm şimdi (=

Geri