Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal imza!“Gaflet mi, ihanet mi?”

Kılıçdaroğlunun çarklarrı nedeniye bu bizim CHP li amigolar çok kıvrak bir bünyeye sahip oldu.OPnlar kıvrak olmasında kim olsun. Haluk Koç çıkıyor daha önce çarşag çarşaf gazetelerde yayınlanmış haberleri sanki yeniymiş gibi sunmaya çalışıyor. CHP şakşakcısı medya da bile Haluk Koç a itibar etmiyor . Sonra bir gün sonra Kılıçdaroğlu çıkıp "PKK ile görüşülebilir ,oslo süreci devam edebilir" şeklinde beyanat veriyor

Bizim amigolar da önce Haluk Koç a bakıp Oslo üzerinden ulusalcılık naraları atıyor daha sonra Kılıçdaroğlunu dinleyince bu sefer de büyük bir kıvraklık örneği sergileyip benim daha önce verdiğim örnek üzerinden PKK ile görüşülebilir deyip dönme sanatının en ince figürlerini sergiliyorlar.

Bu CHP li amigolar bir alem yahu hepside süzme amigo

CHP nin kasetle gelen genel müdürü altına imza attığı bildiri ile PKK yı özgürlük savaşcısı ilan ettii mi etmedi mi Türkleri de Kürtlerin topraklarını işgal eden güç müş gibi gösterdi mi gösterme dimi sen buna cevap ver . Kıvırıp durmayın

Sana kıvırma sanatının en nadide örneklerinden bir kaç tanesini yazayımda ,kimin dansöz olduğunu anla!

1- Önce kayseri meydanındaki bir mitingde bizim pkk ile görüştüğümüzü söyleyenler şerefsizdir,alçaktır dediniz,
2- Evet görüşüldü ,ama biz değil devlet görüştü onlarla dediniz,
3-Sonra,bu konuyla ilgili ahmet türk ile yapılan bir görüşme ifşa olunca,sayın başbakanımız ben bu görüşmeyi başbakan olarak değil, partimin başkanı sıfatıyla yaptım dedi,
4-pkk ile görüşmeyi ben değil, özel temsilcim yaptı dedi başbakanımız, sonra evet temsilciyi ben oraya gönderdim dedi
5-En sonunda artık herşey kabak gibi ortaya çıkınca ,büyük bir pişkinlikle karı-koca arasındaki bir kavgayı sonlandırmak için yalan söylemek mübahtır diyerek açık açık yalanlarınızı itiraf ettiniz..

Bu örnekler kıvırma sanatının en seçkin örneklerindendir ha,yetmediyse kıvırma arşivinizde bunlardan bolca var rahatlıkla takviye ederiz...

CHP ile ilgili yapmış olduğun saçma sapan suçlamandan önce youtube 'daki pkk-mit görüşmesini dinle sonra gel karşıma ...CHP amacı sadece kürt sorununun çözümü için uluslararası destek istemekten başka birşey değildir. Meseleyi filistin olayına benzetmesi bencede yanlıştır ,ama ihanet değildir kesinlikle.... Olsa olsa beceriksizliktir sadece..

Geri