kendi rapidshare premium şifrem ama elinizi çabuk tutun sadece bu gece bitio

Bu kadar kişi girince rapid ip den tespit edip hesabı kapatabilir veya 25Gb sınırı aşılır. :)

gevezeliği bırakın ne indirirseniz o kardır aç gözlülüğün anlamı yok taş attınız kolunuzmu yoruldu

şifreyi veren arkadaşın davranışı örnek olmalı herkes kullandığı premium hesabının son 3 -5 gününü böyle bizimle paylaşsa gerçek bir ayle olacaz:D

woowww dostum supersın yaa ck saol 1 gece 10 gece falan fılan farketmez bızlere guvenıp bunu koyman yeterlı eyw saolasın kardesım

yalnız her şey iyi güzelde dayandık buna 30 kb le zar zor indiriom :sigara:
yaptığını kimse yapmaz sağolasın :clap
15 kb indi :durdurun

arkadaşlar downloadda size tavsiyem önce bi adet idman sonra bi adet cfosspeed v.4.. bakın download nasıl oluyomuş benim 1024 240 sınırsız bağlantım var kotalı kullanıcılara cfospeed tavsiyem değikldir kotanızın a...koyuyo rapidden bu yolla bazen 200 kb/sec lere çıktığını görüyorum ama seri olarak 130 larda gezio

Çok saol yaa eğer birden fazl akişi aynı anda kullanabiliyosa keşke önceden verseydin kardeş alt tarafı 2 gün :D

Ya 5 günde 25 gb indiği için artık indirme yapmıyo:D Bende buna güvenerek bi oyun indirmeye başlamıştım ama yarım kaldı:vur

elinize sağlık 25 gb doldu helal olsun

sadece 400MB indirebildik bitti yav...:(

Geri