Kendini Bilge Sanan Cahiller 2

sergahcan

New member
Reaction score
0
-----------------------------------------------------------------------------------------

Segahcan Teşekkürler.Emek verip,ışık verdigin için...

Segahcan Teşekkürler.Emek verip,ışık verdigin için...

generalim aslında konu çok uzun, ne yazıkki kısltıp yazmak zorundayım, taktir edersinizki okumayı gazete okumak sanan bir topluluk ( millet diyemiyorum artık ne yazıkki) bu kadar uzun yazıyı okuyup düşünmek zahmetine katlanmaz. zaten sorun düşünmek aslında, düşünmeyi unutmuş , itaatkar efendilerine sadık köleler cumhuriyetine hoş geldiniz yazacak emperyalizmin efendileri sınır kapılarımıza az kaldı.ışıklara düşman bir topluluğa ışık tutmak biraz aptal işi sanıyorum. bunuda cehaletime sayıp hoş görsün umuyorum insanlar.teşekkürler.

.ışıklara düşman bir topluluğa ışık tutmak biraz aptal işi sanıyorum. .

Dünyevi iktişdar nimetlerini elinin tersiyle çevirmek yerine bal tutan parmağını yalar örneği iktidar şakşakçılığı yapmamak çoğunluğa göre Aptallık olabilir ama kendi adıma bu "Aptallık" onların var olan her türlü değerinden daha kutsal ve erdemli olduğuna inanıyorum.Aptallığa devam,sakınca yok.

şu forumdaki gördüğüm aşağı yukarı tüm konular başkalarına ait yorumları copy paste yapıp buraya koyma üstüne. siyasetten çok siyasi parti taraftarlığı üstüne. doğrulardan çok duygusal ,fanatik taraftarlık üstüne. bu güne kadar üç yazı yazdım bu forumda. ama görüyorumki okunması için ya şuna ya buna saldırmak gerekiyormuş. demekki halk olarak derdimiz düşünce üretmek değil , başkaları bizim yerine düşünsün bize ne mantığı hakim olmuş. bize ne kalmış, onları korumak. nasıl koruyoruz, hakaret derecesine vararak. yakışıyor. artık eminim okumuş cahillerin olduğu, düşünme özürlü bir toplumuz. bu son yazımdır. saygılarımla... gerekirse çok zor olmayan, özel bir yetenek ve zeka gerektirmeyen taraf tutma oyununuza katılırım...

Geri