LeaDerLyCa
New member
- Reaction score
- 0
Sitemizin yorum ve konu master'ı kent55 ile keyifli bir sohbet ...
Ethnic:
Selamun Aleyküm kent55
KENT :
a.s furkan
Ethnic!:
nasılsın abi
KENT :
teşekkür ederim furkan iyi olmaya çalışıyoruz sende iyisindir inş
Ethnic:
hamdolsun iyidir. abi iLk önce ismini ve yaşını öğrenelim senden
KENT :
ilhan buluş 32.5 yaşım
Ethnic:
peki ilhan abi ne işle meşgulsun
KENT :
cafe işletmecisiyim ama internet cafe değil okey tavla bilardo batak yani oyun salonu kısaca
Ethnic:
local gibi birşey yani
KENT :
lokal değilde onun gibi oyun salonu herşey var tabu dan tavlaya masatenisinden langırta bilardo tavla cafe bölümü artı reklamıda sağlam yapıyorum yani
Ethnic:
birgün hackhell olarak geliriz inşAllah
peki bu yerin sahibi nerelidir ?
KENT :
inş keşke şu hackhell buluşmaları burda olsa samsun'luyum yağmur şehri
Ethnic:
peki abi evlimisin ?
KENT :
evliyim 11 senem doldu bu sene 1 de kızım var adı buse resmini görmeyen kalmamıştır sanırım
Ethnic:
Allah bağışlasın abi. peki bu ilhan 24 saatini nasıl geçirir ?
KENT :
bu ilhan 24 saatini
dolu dolu geçirir .sabah 9 da kalkar kahvaltı yapar doğru işe laptopu açar geçer koltuğa bir bakar banka yapılacak iiş falan varmı diye bakar yapılacaklar yapılır .. doğru hackhel'E SONRA HEM İŞ HEM HACKHELL gece 12 ye kadar devam 12 den sonra eve hergün böle hergün aynı monoton bi şekilde devam ediyor .... ara sıra oyun falan ...
Ethnic:
peki hobilerin fobiler nelerdir abi
KENT :
öle bi takıntılarım yok şükürler olsun
Ethnic:
İlhan BULUŞ'un enleri nelerdir peki ?
KENT :
en sevdiğim içicek sıçak çikolata tuttuğum takım samsun spor oyun olarak da maça kızı ve king favorim arasın da kızım la dolaşmayı çok severim hackhelle konu eklemek benim için mutluluktur
Ethnic:
peki hayata hangi açıdan bakıyorsun abi. yaşam felsefen nedir
KENT :
hayata çok sıcakkanlı bakıyorum insanların birbirini sevmesi dostlukların artması bana büyük bir haz veriyor benim hayat felsefem dostane yaşamak herkesin kavga etmeden birbirine bağlanması insanların bir birlerini aile içinde görmeleri
Ethnic:
sıra HackHell de abi
nasıl tanıştın ?
KENT :
orasını hiç sorma. neyse yazalım bi tane sapık bir arkadaşım var. ozamanlar hackhell ile adult bölümü birdi. dursun diye bir arkadaş geldi ilhan öle bir site buldum ki diye başladı
kulakları çınlasın sonra açtırdı bana zorla.
Ethnic:
ahahaha
KENT :
sonra orada n tanıştım baktım çok harika kaliteli resimler falan.
sonra forumdan birkaç bişi indirdim. işte böyle tanıştım.
Ethnic:
elim gitmio bunu yayınlamaya ama doğrusu neyse o olsun xD. abi peki sitede seni mutlu eden veya seni sinirlendiren şeyler nelerdir ?
KENT :
mutlu eden konu düzenlemeyi yani kendim konu yapmayı çok seviyorum insanların kaynaştığını görmek beni mutlu ediyor sinir eden ise siyasetteki kavgalar hiç nedensiz kalp kırılmaları ban yemeleri anllamsız geliyor üzülüyorum ...
Ethnic:
abi röportajı bitiyoruz.. Bana veya hackhell ailesinden herhangi birisine veya hepsine söylemek istediğin birşey var mı ?
KENT :
hackhell benim ikinci ailem bu ailede bulunmak benim için onur verici ...zaten her seferinde vurgulama yapıyorum ailemiz diye buradan bütün arkadaşlarımıza kalp kırmak için hiçbir neden olmadığını hayata nasıl bakarsanız hayatında size öle bakacağını hatırlatmak isterim ve sanada ayriyetten teşekkürler furkan hoş sohbetin için
Anı anı ve anı. anı değil midir insanın aklına kalan sonradan okununca iç çekilen olaylar...
kent55'inde böyle bir anısı var hep beraber okuyalım ...
garsonluk yaptığım dönemlerde daha 16 17 yaşındayım çok kalabalık bir yerde çalışıyorum 22 tane çay almışım 2 tepsi elimde götürüyorum. işte tam masaların arasından giderken adamın birisi okey attım deyip sevinç içinde masalardan kalktı. ve olan oldu 22 çay adamın üstüne . o kalabalıkda adam yandı . adam bağırı yo yandım anam diye adamı yoğurt banyosu yaptırıp oturtmuştuk burda açayip olmuştum hastane falan götürelim diyorum yok bana yoğurt sürün diyo adam
böle bi anı unutamadığım ..

Ethnic:
Selamun Aleyküm kent55
KENT :
a.s furkan
Ethnic!:
nasılsın abi
KENT :
teşekkür ederim furkan iyi olmaya çalışıyoruz sende iyisindir inş
Ethnic:
hamdolsun iyidir. abi iLk önce ismini ve yaşını öğrenelim senden
KENT :
ilhan buluş 32.5 yaşım
Ethnic:
KENT :
cafe işletmecisiyim ama internet cafe değil okey tavla bilardo batak yani oyun salonu kısaca
Ethnic:
local gibi birşey yani
KENT :
lokal değilde onun gibi oyun salonu herşey var tabu dan tavlaya masatenisinden langırta bilardo tavla cafe bölümü artı reklamıda sağlam yapıyorum yani
Ethnic:
birgün hackhell olarak geliriz inşAllah
KENT :
inş keşke şu hackhell buluşmaları burda olsa samsun'luyum yağmur şehri
Ethnic:
KENT :
evliyim 11 senem doldu bu sene 1 de kızım var adı buse resmini görmeyen kalmamıştır sanırım
Ethnic:
Allah bağışlasın abi. peki bu ilhan 24 saatini nasıl geçirir ?
KENT :
bu ilhan 24 saatini
Ethnic:
peki hobilerin fobiler nelerdir abi
KENT :
öle bi takıntılarım yok şükürler olsun
Ethnic:
İlhan BULUŞ'un enleri nelerdir peki ?
KENT :
en sevdiğim içicek sıçak çikolata tuttuğum takım samsun spor oyun olarak da maça kızı ve king favorim arasın da kızım la dolaşmayı çok severim hackhelle konu eklemek benim için mutluluktur
Ethnic:
peki hayata hangi açıdan bakıyorsun abi. yaşam felsefen nedir
KENT :
hayata çok sıcakkanlı bakıyorum insanların birbirini sevmesi dostlukların artması bana büyük bir haz veriyor benim hayat felsefem dostane yaşamak herkesin kavga etmeden birbirine bağlanması insanların bir birlerini aile içinde görmeleri
Ethnic:
sıra HackHell de abi
KENT :
orasını hiç sorma. neyse yazalım bi tane sapık bir arkadaşım var. ozamanlar hackhell ile adult bölümü birdi. dursun diye bir arkadaş geldi ilhan öle bir site buldum ki diye başladı
Ethnic:
ahahaha
KENT :
sonra orada n tanıştım baktım çok harika kaliteli resimler falan.
sonra forumdan birkaç bişi indirdim. işte böyle tanıştım.
Ethnic:
elim gitmio bunu yayınlamaya ama doğrusu neyse o olsun xD. abi peki sitede seni mutlu eden veya seni sinirlendiren şeyler nelerdir ?
KENT :
mutlu eden konu düzenlemeyi yani kendim konu yapmayı çok seviyorum insanların kaynaştığını görmek beni mutlu ediyor sinir eden ise siyasetteki kavgalar hiç nedensiz kalp kırılmaları ban yemeleri anllamsız geliyor üzülüyorum ...
Ethnic:
abi röportajı bitiyoruz.. Bana veya hackhell ailesinden herhangi birisine veya hepsine söylemek istediğin birşey var mı ?
KENT :
hackhell benim ikinci ailem bu ailede bulunmak benim için onur verici ...zaten her seferinde vurgulama yapıyorum ailemiz diye buradan bütün arkadaşlarımıza kalp kırmak için hiçbir neden olmadığını hayata nasıl bakarsanız hayatında size öle bakacağını hatırlatmak isterim ve sanada ayriyetten teşekkürler furkan hoş sohbetin için
Anı anı ve anı. anı değil midir insanın aklına kalan sonradan okununca iç çekilen olaylar...
kent55'inde böyle bir anısı var hep beraber okuyalım ...
garsonluk yaptığım dönemlerde daha 16 17 yaşındayım çok kalabalık bir yerde çalışıyorum 22 tane çay almışım 2 tepsi elimde götürüyorum. işte tam masaların arasından giderken adamın birisi okey attım deyip sevinç içinde masalardan kalktı. ve olan oldu 22 çay adamın üstüne . o kalabalıkda adam yandı . adam bağırı yo yandım anam diye adamı yoğurt banyosu yaptırıp oturtmuştuk burda açayip olmuştum hastane falan götürelim diyorum yok bana yoğurt sürün diyo adam
böle bi anı unutamadığım ..