"Kernel mode memory patch'de PDM Keylogger bulundu" uyarısı

ozgurbilge

New member
Reaction score
0
Kaspesky ISS 2010 kullanıcısıyım. Program "Kernel mode memory patch" de "PDM.Keylogger bulundu" uyarısı verdi.
Kaspersky ile normal kipte ve güvenli kipte defalarca tarama yaptım. Spybot, Spy Sweeper ve Spyware Doctor ile de taradım. Bir şey bulunamadı, daha sonra Kasperksy aynı uyarıyı yine verdi.

Ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

bildiğim kadarıyla orjinal sürümü kullanılmayan oyunlarda ve programların çalışmasında explore.exe hatasının bi çeşidir olarak çıkıor.. yani keylogger yok pc'inde için rahat olabilir..
bu uyarıyı görüpte paronayaya bağlayan sonrada format atıp kurtulmaya çalışan arkadaşların hepsi tekrardan aynı uyarıyı almıştır.. kaldı ki kaspersky olduğu sürece bir keylogger varsa pasif şekilde durur logları yollayamaz..

ama bir casus yazılım aratmak istersen pc inde cmd dos sayfasından net user yaz.. orda kullanıcı adından başka bişeyler görürsen /delete yaz sonuna sil gitsin..

hocam o yanlış alarmmış kaspersky ın forumunda gördüm.ama içim rahat olsun dersen keyscrambler programını yükle bütün keyloggerlardan korunursun.kendimde kullanıyorum...

Geri