.::Kişisel Gelişim Kitapları::.

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
6o4wrp0.jpg

% 100 Düşünce Gücü
Beyin Eğitimi ve Yaratıcı Düşünme
Başarının 11 Adımı
Bir İş Fikri Bulmak
Ben Dünyanın En AKıllı İnsanıyım - Erdal Demirkıran
Düşünce Gücüyle Tedavi
Espri Fıkralarıyla Ünlüler
Etkili Konuşmanın Çabuk ve Kolay Yolu
Girişimci Olabilir Miyim?
Girişimcilere Öneriler
Güzel Konuşma
Gitar Dersi
Hızlı Okuma
İnsan İnsana - Doğan Cüceloğlu
İş Kurmak ve Yönetmek
Kendimi Tanımak İstiyorum
Konsantrasyonun Gücü
Kendime Engel Olamıyorum
Mor İnek Kavramı
On Günde Kusursuz Bellek
Okul Başarısından Hayat Başarısına
Pozitif Stres Yönetimi
Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri
The Secret - SIR
Telepati - Durugörü
Toplantılardan Zaferle Çıkmanın YOlu
Üçüncü Göz
Vücudunu Kullanma Klavuzu - Mehmet Öz
Yetki Devri
Yüz Okuma Sanatı
Yöneticilik Dersleri
Yönetimde 32 Altın Kural
Yönetimde Başarı İçin Altın Kurallar
Yerim Seni ÖSS
Zaman Yönetimi

DOWNLOAD

Rar Sifre : [email protected]

egzersizi_seviyorum_cd.jpg

On beş kilo fazlası olan, günde bir paket sigara içen ama her gün egzersiz yapan bir insanın erken ölüm riskinin, normal kiloda, sigara içmeyen ama egzersiz yapmayan bir insana göre daha düşük olduğunu biliyor musunuz? Şaşırtıcı ama gerçek. İlk bölümdeki bilgiler Nil Gün?ün Pazartesi Rejime Başlıyorum kitabından alınmıştır ve egzersiz yapmayı sevmeniz amacıyla sizi bilgilendirmeyi ve motive etmeyi amaçlamaktadır. Canlı ve enerjik müzik eşliğinde hazırlanan ikinci bölümde hem subliminal mesajlar hem de işitsel mesajlar yer alıyor. Çifte yükleme yapıyorsunuz; hem bilince hem bilinçaltına.

Kod:
http://rapidshare.com/files/121084665/egzersiziseviyorum.rar

Rar Sifre: 1001Design@hackhell

9789752750722.jpg

Uyumakta zorluk çekiyor musunuz? Uykusuzluk yüzünden ertesi gün veriminiz düşüyor mu? Zihniniz bir türlü susmadığı için uykunuz geldiği halde uyuyamıyor musunuz? Uykularınız kesik kesik mi?Uyumak için ilaç ya da alkol alıyor musunuz? Bu eşsiz CD, en güçlü uyku hapından daha etkili. Üstelik ilacın yan etkilerinden de kendinizi korumuş oluyorsunuz ve kendinizi kimyasallarla uyuşturmadan uykuya dalıyorsunuz. Artık sabahları dinlenmiş ve zinde bir zihin ve bedenle uyanacaksınız. Artık doğal yolla uykuya dalabilir ve huzurla uykuya dalma alışkanlığını kazanabilirsiniz. Klinik hipnoterapist Nil Gün’ün hipnotik telkinlerinin yer aldığı bölüm daha sona ermeden uykunun tatlı kucağına dalmış olacaksınız. İkinci bölüm müzik, doğa ve deniz sesleri içine gizlenmiş subliminal mesajlarla bilinçaltınızı programlamaya yöneliktir. Hangi bölümü isterseniz onu dinleyin.

Kod:
http://rapidshare.com/files/121081994/huzurlauyuyorum.1001Design.rar

9789752750838.jpg

Başarılı insanların ortak özelliği yaratıcı olmalarıdır. Yaratıcılık, iş hayatının rekabet ortamında şir- ketlere avantaj sağlayan unsurdur. Hayatın temelinde yaratıcılık vardır. Tüm değişimlerin, gelişimin, evrimin kıvılcımıdır yaratıcılık. Yaratıcılık bir öğrenme sürecidir. Ama öğretmen ve öğrenci aynı kişidir. Yaratıcı gücün tüm evreni düzenlemesi ne ilginç. Yaratıcılık tanrıyla oyun arkadaşı olmaktır. Tüm çocuklar sanatçıdır. Problem büyüdüklerinde sanatçı kalmamalarında. Her insanın özünde yaratıcılık vardır. Yaratıcı boyutumuza “sezgisel zihin” ile ulaşıyoruz. Bu CD yaratıcılığınızı ve sezgilerinizi güçlendirmenize yardımcı olacaktır. CD’nizin ilk bölümü bilinçli zihin programlamasını, ikinci bölümü bilinçaltına yönelik ve müzik içine gizlenmiş subliminal mesajları içeriyor.

Kod:
http://rapidshare.com/files/121059192/yaraticiliginizigelistirin.1001Design.rar

kaset_strescd.jpg

Subliminal (bilinçaltı eşiği) mesajları ile
Günümüzde stres her insanın sorunu. Stres ruhta can sıkıntısı, zihinde karmaşa, endişe, korku, bedende yorgunluk uykusuzluk gibi değişik hastalıklar yaratıyor.
Bu kaseti işyerinde, evde, kendinizi stres altında hissettiğiniz herhangi bir anda kullanabilirsiniz. Stres meditasyonun bitiminde kendinizi dinç, canlı ve rahat hissedeceksiniz. Önemli bir görüşmeden, toplantıdan, karar verme aşamasından önce yapılan stres meditasyonu size büyük ölçüde yararlı olacaktır. Gününüzün verimliliği artacaktır.

Düzenli, her gün yapılan meditasyonun ruh/zihin/beden sağlığınıza olumlu etkisi vardır. Kendinize her gün zaman ayıracak kadar değerlisiniz.

Kod:
http://rapidshare.com/files/121062916/stressss.rar

bu kitapları indirebilirim... Nilgün hanım'ınkiler yoktu güzel oldu

valla süpersiniz teşekkürler arkadaşlar neden bu sitede olduğumu bir kez daha kanıtladınız bana

saol kardeşim çok yararı olacak

çok teşekür ederim paylaşım için.kitapları şimdi indiriyorum. eminim çok yararı olacak.

konu için çok teşekkür ediyorum. bir ara yaratıcılığınızı geliştirin dosyasını indirmişim bilgisayara, onun rar şifresini ararken denk geldim konuya, paylaşımlar çok faydalı.. teşekkür ediyorum

ve de yaratıcılığınızı geliştirin dosyası silinmiş onu upload ettim kullanmak isteyene:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
şifre: 1001Design@hackhell

öz saygınızı yükseltin - bu da 1001Design uploadıydı sanırım ama bu konuda göremedim. upload ettim:

http://rapidshare.com/files/377865832/ozsayginiziyukseltin.rar
şifre: 1001Design@hackhell

Geri