kilitleyen klasik öğrenci diyalogları

QapriS

New member
Reaction score
0
arkadaşların ewde geçen bi dialogları:

X:dostum yarın sabah ilk 2 saat matematik var gideceğiz değil mi?

Y:yok abi matematik kolay bu dönem anlıyorum zaten o dersi gitmicem.

X:matematikten sonra fizik var ona gideriz o zaman ben seni saat 10.00 da uyandırırım.

Y:yok dostum ya fizik baya zor hiç anlamıyorum gitmicem.

X:hmmm ???

bir diğer arkadaşların dialoğu:

x:yarin sabah okula gitcem dersim var

y: olum senin yarin okulun yoktu hani

x:yok ya hoslandigim kizin dersi var ona gircem ben...

arkadaşların tarih dersinde geçen dialogları:

sınıfta ön sıradan bi kağıt werdi arkadaş we x hiç okumadan sıranın altına attı...tabi ders tarih we yarın matemetik sınawı war x in yanındaki arkadas da(y) ders çalışıyo:

y:abi ya boş kagıdın varmı şu soruyu çözeyim hırs yaptım

x: (sıranın altındaki bana biraz önce iletilen kağıdı werip) al dostum arkası boş buna yap..

(ders biterken)

SINIF:hocam yoklama almıcakmısınız?

HOCA:kızım yolladım ya yoklama kagıdını

ADINI BİLMEDİKLERİ KIZ ARKADAS:yok hocam bize gelmedi...

HOCA:arkadaslar yoklama kagıdı kimde?

X: (y'nin arkasına işlem yapmakta olduğu kagıda bakarak y'ye)abi senin karaladığın kağıt warya yoklama kağıdı sanırım....

Y:abi bana niye werdin o zaman...ne dicez şimdi adama.

X:ne biliim olum hoca hep imza kartonunu weriyodu bu kagıda hiç bakmamıştım...

y::eek:

(o anda fazla ses yapınca dikkat bizde toplanır)

Z(önümüzde oturan we kağıdı bize uzatan arkadas) : olum ne yaptınız lan o imza kağıdı

SINIF:muahahahahahahaaaa

güzeldi iyiydi

su okula gitme ders muhabbeti bizdede oluo ek olarak nası olsa imza attırrız eklenıo yada nası olsa dewamsızlıktan kaldık salla seklınde dewam edılıo we okula gidilmio ;)

arkadaşlar yokmu sizinde buna benzer anılarınıs paylaşalım eğlenelim bekliyorum paylaşımlarınısı............

Bundan dört beş ay önce ingilizce dersinde öğretmen bana tensler hakkında bir soru sormuştu bende pek fazla anlamam ya ingilizceden hoca bana bakıyo bende sessiz bekliyom. Tabi artık hoca kızmaya başladı ben kızdığını görünce hiç düşünmeden şu cevabı verdim ''hatırlıyom ama aklıma gelmiyo'' o anda bütün sınıf gülmekten kırıldı. Hocada artık bi soruya ne zaman cevap veremesem bana aynen şöyle diyo ''hatırlıyon ama aklına gelmiyo dimi oğlum''

Geri