Kime Oy Vermeyeceğiz

teşekkürler burali. Bize akp'nin we yandaşlarının ilkelliğini birkez daha kanıtladın. Bir taraf bilimsel werileri ortaya koyuyor. Gerçekleri anlatıyor. Diğer taraf ise dediğim dedik bildiğim bildik, ben dinlemem başkasını deyip bildiğini okuyor. Aferin size. Durmadan dosdoğru duwara doğru tam yol gidin ama bir de yanınızda Türkiyeyi süreklemeseniz ....

diyelimki chp başa geldi
abd ile ilişkilerimiz nolacak? akpede nasılsa ozamanda oyle olacak
huzur gelecekmi?turkiyenin yuzde 23 luk kısmına ewet
zamlar azalacakmı?zamları dunya ekonomisi belirlediği için chp nin bir katkısı olmayacak
terör bitecekmi?terörü yaratan biz değilizki biz bitirelim .abd yarattı abd son noktayı koyar.
düzenmi gelecek?ülkede isyan cıkar

Ben hiçbirinizle tartışmaya polemiğe girmeyecegim beni destekleyen arkadaşlara sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.
Harıcınde bu bir bilgi amaçlı verilmiştir.Uyarsınız uymazsınız sizin insiyatifinizde olan birşey.
Tanrı TÜRKÜ Korusun!

Nihil Bana Kızma Ve Küsme ARamızda DArgınlık olmasın Tanrı Degil ALLAH demek daha güzel olurdu BU arada AKP yi destekliyodum ama ben bu kadar şey yaptıgını bilmiyodum Ama Ben DP ye oy vermem o kadar ŞEhitimizin CAnını Yakan Ve O kadar gencimizi KAndırıp Anasından Babasından Ayırıp DAga Cıkarıp Onlara Hem CAnlarını TEhlikeye Atmalarını Hemde Mehmetciklerimize Zarar VerdikLErini Hİç Bir Zaman Unutmucam Ve Askere Gidincede HİçBİrini Unutturmucam ALLAHIN İZNİYLE YÜCE RABBİM TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİ TÜM TÜRK KARDEŞLERİMİZİ VE TÜRKİYEMİZİ KÖTÜLÜKLERDEN VE DEVLETİMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞAN ŞAHSİYETLERDEN KORUSUN [amin] KOnuyu Acandanda ALLah Razı Olsun

durmak yok sömürmeye devam! telekom un yüzde 55 ini 2.5 milyar$ a alan Oger, kendi hissesinin %35 ini rakamla 21 yazıyla "yirmibir" milyar dolara suudi firmasına sattı! neyse ki ziyan yok MUSLUMANA gitti!

burası türkiye ve bende bir türküm ama sen değilsin senin gibiler bu ülkenin kuyusunu kazıyor benim kökümde OSMANLI DEVLETİ yatıyor senin kökünde ırk ayrımcılığı provakatörlük, osmanlının temelinde ise dinimiz var..... bu ülkenin insanları bu topraklarda TÜRK olarak bu günleri yaşıyabiliyorsa bununda evelinde çok şükürki OSMANLI var biz osmanlı torunlarıyız bütün yazdıkların aşşağılık bir karalama çalışmasından ibaret.... siz laik lik laiklik diye bir yerlerinizi yırtıyorsunuz ama yaptığınız işlerin LAİKLİK le uzaktan yakından alakası yok.... zamanında sizlerde başta idiniz ne YAPTINIZ...? KİM KİME OY VERMİŞ UMRUMDA DEĞİL AMA BİZ HERKESİN İRADESİNLE VERİĞİ OYA SAYGI DUYARIZ TÜRKİYENİN YARISINA APTAL DEMEYİZ DİYEMEYİZ..... VE BİZ ALLAHA ALLAH DİYE HİTAP EDERİZ.... ASIL ALLAH SİZİN GİBİ PROVAKATÖRLERDEN KORUSUN ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ....... hanginiz şimdiye kadar bu ÜLKE için faydalı birşey yaptınız...?. bilidiğiniz tek şey alçak palavralarla halkı hışkırtmak..... sözüm bu forumda kendine eğlence arayan arkadaşa..........

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3081803' Alıntı:
yazıyı okuyan çıkmamış yine :D
yazıda size şu partiye bu partiye oy verin demiyor
AKP ye şu şu şu sebeplerle oy vermeyin diyor
belki biraz okusanız neye yorum yaptığınızı anlayacaksınız

evet açıktan öyle demiyor... CHP lidien başkasıda böyle yazmıyor sen çok geride kalmışsın be birader........:vur:vur:vur

diğerleri ne yapıyor sanki chp yi mhp yi de biliriz biz biri gider ATATÜRKün resmini paralardan ve resmi dairelerden kaldırıp inönünün resmini koyar biri gider yıllardır uygulanan idam kararını bebek katili terörist başı apoya uygulamaz bunları da biliyoruz o yüzden ulu orta konuşmayalım

Sizin partinizin Türk parasının degerını nereye gerılettıgınıde herkez bılıyor
Madem Senin Partin O Kadar güçlü Assınlar Apoyu
Madem Senin Partin O Kadar Güçlü Bitirsin Terörü

Geldiğiniz 7 yılı geçti Terör Her zamankinden daha çok.
En Ufak Birşeyde bush un ayaklarına kapanmayı bılıyosunuz madem bustan o kadar para alıyorsunuz da neden hala bu çiftçinin köylünün hakkını yiyorsunuz
oy zamanı gelince butun millete kömür daıtmayı yemek daıtmayı bılıyosunuz. Şehitler üzerinden siyaset yapmayın dıyıpde secımden hemen önce şehit ailelerine Toki Den ucuz ev vermeyi biliyosunuz. Sonrada Diğer kişilere çamur atıyosunuz. Siz Kendinizi Düzeltin Yoksa Ya halk Yada baskaları sizi düzelticek.

chp yi de araştırsan , mhp yi de araştırsan hatta bütün milletvekillerini araştırsan en az bu kadar yazı çıkar her birinden :) sonumuz kötü valla sanırım tarih yine tozlu sayfalarını günümüze taşıyacak, yeniden kurtuluş mücadelesi vericez bence bu yakındır

Saadet Partisi dışındakilere oy vermeyeceğiz

Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır inşallah...
Selametle...

Ben Neyın Ne Oldugunu Algılıyabılecek Olgunlukta Ve Yasta Olduguma ınanıyorum Ve Bundan Once Cok Hukumette Gordum Turkıyenın Gelmıs Gecmıs En Buyuk Partısıdır Akp Zaten Bu Kadar Oy Alan Baska Bı Partıde Yok

Bu yazan da takım tutar gibi partisini tutuyor; onun dışındaki tüm partileri; özellikle iktidarı eleştiriyor. Boş işler bunlar, aşın bunları artık, aşın...

peki kime verelim?

arkadaşım söylediklerin belli olu zaten seçim %47 İnsanlar safmıda verdiler akp ye oylarını madem akp bu kadar kötü neden diğer parti veye partiler iktidar olmadı tek başına 2 kere iktidar olmuş bi partiye atılan yalanlara kancak halim yok benim.

arkadaşım söylediklerin belli olu zaten seçim %47 İnsanlar safmıda verdiler akp ye oylarını madem akp bu kadar kötü neden diğer parti veye partiler iktidar olmadı tek başına 2 kere iktidar olmuş bi partiye atılan yalanlara kancak halim yok benim.

evet % 47 saftı,cahildi,aşırı dindardı,ya da çıkarcıydı.Takım tutar gibi parti destekliyorsunuz ya uyuz oluyorum.Olaylara akp gözlüğünüzü çıkarıp öyle bakın,ülke ciddi anlamda tehlikede.Bunu görmeyecek kadar aptal olamazsınız.Dinci bir partiyle nereye kadar gidebiliriz? Bize çağdaş beyinlerin yönettiği isimler gerek,gelecekteki kuşaklara İran,Malezya gibi devletler bırakmamalıyız.Oylarımızı kullanırken sırf kendinizi,dininizi düşünmeyin.Devletimize en yararlı olabilecek,bizi çağdaş yolda kalkındırabilecek,çalışma olanakları yaratacak bir parti olmalı.Ve en önemlisi Atamızın izinde gitmeli,akp gibi M.Kemal'i sevmeyen bir parti olmamalı.

diğerleri ne yapıyor sanki chp yi mhp yi de biliriz biz biri gider ATATÜRKün resmini paralardan ve resmi dairelerden kaldırıp inönünün resmini koyar biri gider yıllardır uygulanan idam kararını bebek katili terörist başı apoya uygulamaz bunları da biliyoruz o yüzden ulu orta konuşmayalım

soruyu yanlış anladın sanırım

cevap CHP ye,MHP ye oy vereceğiz değil

cevap AKP 'YE OY VERMEYECEĞİZ

şimdi arkadaşlar bunların hiç biri yalan değil bazı aklı kıtlar demişki mhp apoyu asmadı tek başına mı karar verdi onu bi söyleyin idamı mhp mi kaldırdı bunları geçtik akp kadar terör örgütüyle ıraktaki kürt liderlerle samimi olan hükümet varmı onu söyleyin Hiç bu kadar ağır ekonomik kriz yaşadığımız bir dönem varmı onu söyleyin Diyeceksiniz ki 99 dönemi o dönemi işine gelenleri değilde tam hatırlayanları iyi bilirler iki tane büyük deprem yaşandı ekonomi çökmesinde ne olsun sorarım size bu dönemde ne oldu da ekonomik kriz yaşıyoruz önce bunların cevabını verin ondan sonra akp midir nedir onu destekleyin

kimseyle tartısmak istemem ben oyumu MİLLEYETÇİ HAREKET PARTİSİNE verdim biliyorum basın daki pek iyi biri değil ama bence en doğrusu MHP geçmişine de sahip çıkıyor VATAN ına da geçmişi olmayanın geleceği olamaz!!!

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!!

Ya ne olduğun yazının sonunda var tanrı Türkü korusun Tanrı kelimesi bizde yok ama hangi dine mensub olanlarda o kelime kullanıldığı ortada bilmiyorsa pazar günü gittiği ibadet yerindeki arkadaşlarına sorsun bunu sizmi kullanıyorsunuz

ee kime vereceksin oyunu baykala mı

SAADET PARTİSİ'ne oy vermeyen cehennem biletini şimdiden almıştır haberiniz olsun...
Bu söylediklerimi dikkate alın...
Saadet Partisi'nden başka (İŞBİRLİKÇİ, İMEFECİ, RANTİYECİ, AMERİKANCI, İSRAİL GÜDÜMLÜ, AVRUPA BİRLİKÇİ...) partilere oy vermeyin..HADİ ORDAN HADİ ORDAN ELİNİZİN TERSİYLE İTİN...
Vatanımıza sahip çıkalım..Bu işbirlikçilerin hepsini istiklal harbinde olduğu gibi denize dökelim...
Bu seçim olmak yada olmamak, kalmak yada kalmamak, var olmak yada yok olmak SEÇİMİDİR...
SAADET'TEN BAŞKA PARTİYE OY VERMEYİN...
SAADETE OY VERMEKLE KENDİNİZE OY VERİYORSUNUZ EY MİLLET
MİLLİ KURTULUŞ HAMLESİNİ SAADET PARTİSİ'NE OY VERMEKLE MİLLİ GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN...

allah mıısn sen bilader cehennemliktir diyosun yazık yazık

tek bildiğim chp ye asla ve asla oy vermeyeceğim....

aynen deniz baykal chp nin basında oldugu sürece oy vermeeeeeemmm

Geri