KimLer Gidici..!

ALpMontana

КЯaL´da TaNıMaM КuяaL´da
Reaction score
0
Evindeki son 3 maçını kaybeden ve tribünlerin "Defolun gidin" tezahüratıyla sarsılan futbolcularımız, Hagi'nin raporunu bekliyor.

28-kasm-2010-galatasaray-beikta-ma_79996.jpg

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; devre arasında en az 4- 5 isimle yollarını ayırması beklenen Rumen teknik adamın, Misimoviç hakkında geri adım atmaması halinde Bosnalı listenin ilk sırasında yer alacak. İki haftadır Gökhan Zan'a forma veren Hagi, taraftarın tepkisini çeken Servet ile de yollarını ayırabilir. Hagi'nin menajerlik yaptığı için ceza alan Serdar Özkan, geldiği günden bu yana şans vermediği İnsua'nın yanı sıra Mehmet Batdal'ı da ligin ikinci yarısında kadroda görmek istemiyor. Önceki akşam G.Birliği maçında top ayağında geldiğinde yuhalanan ve ilk yarının sonunda soyunma odasına giderken hocası Hagi'ye "Beni oyundan al" diyen Hakan Balta'nın da menajerine takım bulması için direktif verdiği gelen haberler arasında. Gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Ali Turan'ın ise Sabri'nin sakatlığı sonrasında sezon sonuna kadar kadroda tutulabileceği öğrenildi.
Kaynak: Sabah

Takımdan kim gitmeli diye baktığımızda çok rahat 1o-15 futbolcu ismi sayarız..
Insua geldiği günden beri twitter'dan takip ediyorum.. Kaybettiğimiz bir maç sonrası gece 1-2 sularında "uyuyamıyorum" diye mesaj atmıştı.. "kiralık" da olsa (satış opsiyonu elimizde) takımda yıllardır köhnemiş zihniyette el ense parasını alan futbolculara göre daha yürekli olan Insua neden takımdan soğutuldu Hagi? Hakan Balta rezil bir sezon geçiriyor, Çağlar daha yeni iyileşti.. Insua neden yakıldı?
Misimoviç neden kadro dışı onu bile bilmiyoruz..
Rezalet..

Geri