Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayarda herhangi bir programı kullanırken prorama herangibir müzik,foto,video vs.. almak için yerel diskleri açtığımda açılan pencerede klasör görünümleri"simge"durumu hariç hepsinde kullanılan programın adıyla hataveriyor örneğin nero kullanıyorsam yerel diskteki klasör görüntüleri simge durumu hariç film şeridi,liste,ayrıntılar,küçük resim vs..seçilmişse" nero exe birsorunla karşılaştı kapatışlması gerekiyor"diye bir hata çıkıyor ve bende programı sonlandırmak zorunda kalıyorum aşağıda bir örnek resimde fotoshopta yaşadığım sorunu görüyorsunuz bu durumu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım arkadaşlar.
Arkadaşlar bilgisayarda herhangi bir programı kullanırken prorama herangibir müzik,foto,video vs.. almak için yerel diskleri açtığımda açılan pencerede klasör görünümleri"simge"durumu hariç hepsinde kullanılan programın adıyla hataveriyor örneğin nero kullanıyorsam yerel diskteki klasör görüntüleri simge durumu hariç film şeridi,liste,ayrıntılar,küçük resim vs..seçilmişse" nero exe birsorunla karşılaştı kapatışlması gerekiyor"diye bir hata çıkıyor ve bende programı sonlandırmak zorunda kalıyorum aşağıda bir örnek resimde fotoshopta yaşadığım sorunu görüyorsunuz bu durumu nasıl düzeltebilirim lütfen yardım arkadaşlar
Arkadaşlar bilgisayarda herhangi bir programı kullanırken prorama herangibir müzik,foto,video vs.. almak için yerel diskleri açtığımda açılan pencerede klasör görünümleri"simge"durumu hariç hepsinde kullanılan programın adıyla hataveriyor örneğin nero kullanıyorsam yerel diskteki klasör görüntüleri simge durumu hariç film şeridi,liste,ayrıntılar,küçük resim vs..seçilmişse" nero exe birsorunla karşılaştı kapatışlması gerekiyor"diye bir hata çıkıyor ve bende programı sonlandırmak zorunda kalıyorum aşağıda bir örnek resimde fotoshopta yaşadığım sorunu görüyorsunuz bu durumu nasıl
Arkadaşlar bu sorunu hiç bilen veya yaşayan yokmu??? Lütfen yardım