Klavyeniz temiz mi ?

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Klavyeniz temiz mi ?

Acaba bilgisayar klavyeniz, klozetinizden temiz mi ?

Masum bir görünüme sahip bilgisayar klavyelerinizi sık sık temizlemeyen bir kullanıcı iseniz, o klavyenin üzerindeki bakterilerden emin olamazsınız.

Milyonlarca bakteri barındıran klavyeler, ishal ve kusma gibi rahatsızlıklara neden olabilir. Bir araştırma, kullandığımız herhangi bir klavyede bulunan bakterilerin arasında enfeksiyonlara yol açanların da bulunduğu ortaya çıkardı. Çeşitli ortamlardan alınan 33 adet klavyenin incelenmesiyle yapılan araştırmada; klavye üzerindeki bakteriler, bir ofisin klozeti üzerindekilerle karşılaştırıldı. Sonuca göre; konu bakteriler olduğunda, klavyeniz ile klozetiniz arasında bir fark yok!

Sabah​

Daha bugun temızLedım araları leş gıbı oLuyor hakketen . Ama sagLık açısından bu kadar ciddi bir hadise oldugunu yeni ögrendim .

eywallah dostum ..

Bir Anı ...

Karma Diyor ki ;

ҚâЯmä:
PC'yi yeni aLmıştım 2 sene önce.. Hatrı sayıLırda Bi para vermiştim.. Tabi babam bu durumdan pek ho$nut değiL.. Ben geneLde PC başındayım. Bi gün i$ten geLdim.. karde$im pc başında kola içmiş.. kLavyeyede kola damLamı$.. Oturdum PC'ye baktım karınca basmış. dedim kim oturdu pc ye karınca basmış kLavyeyi.. babam geLdi odaya baktı karıncaLara.. Aha! dedi.. Virüs girmi$ biLgisayara !

Baya güLmüştüm o gün :)

:) Sizinde Klavyenize Virüs girmeden Temizleyin :)

temiz temiz kardeş... appaçık tertemiz)))

ayrıca ekzemaya da neden oluyormuş.bizim bi arkadaş olmuştu da :))

İyi oldu hatırlattığınız. Hemen temizleyelim.

Geri