Klavyeyi Mouse gibi kullanmak

ukalaprens

New member
Reaction score
0
Fareniz bozulduğunda klavyenizi fare yerine kullanmak için bir yol var.olurya fareniz bozulur ve acil işiniz vardır.İşte o zaman bu yöntem işe yarayabilir.Aklınızın bir köşesinde bulunsun.

İlk olarak “Alt+Shift+Num Lock” kombinasyonunu kullanıyorsunuz ve karşınıza “Tamam” “İptal” gibi bir yazı çıkacak buna tamam diyorsunuz…

Sonra bu fareyi nasıl kullanabileceğinizi belirteyim.

“2″-”4″-”6″-”8″ tuşları fare imlecini hareket ettirir.2 aşağıya, 4 sola, 6 sağa, 8 yukarıya hareket ettirir,“5″ sol fare tuşu yani tıklamak istediğiniz yere geldiğinizde “5″‘e basıcaksınız eğer çift tıklamak isterseniz “+” basıyorsunuz ve çift tıklıyorsunuz, sağ tıklamak için önce “-” sonra “5″ yada “+” (iki tuşa birlikte basılıyor, shift tuşunun kullanımı gibi) bundan sonra mouseniz çalışmadığı zaman bunu kullanabilirsiniz…

teşekkür yararlı olacak birşey :d

teşekkürler:goz:

ALLAHALLAH yapamadım ya herhalde bu olay mouse olmadığı zaman geçerli illa mouse çıkartıpmı yapmak lazım yoksa ben yapamadım :D

ALLAHALLAH yapamadım ya herhalde bu olay mouse olmadığı zaman geçerli illa mouse çıkartıpmı yapmak lazım yoksa ben yapamadım :D

mouseyi çıkartmana gerek yok dediklerimi aynen yap çok basit aslında alt+shift+numlock

Geri