Knight Onlinenın Tv reklamı da cıktı =)

NeCcko

Altın Üye
Reaction score
0
Sanırım korede verilen tv reklamı gercekten kısa ama güzel olmuş

Bu izleyebileceğiniz link

[VIDEO]dFQKDaGBNt4[/VIDEO]

Buda diger bi video reklammı bilmem ama knightin bi tanıtımı buda güzel olmuş =)
İzlemek için

[VIDEO]_8psX8BsiJY[/VIDEO]

artık knighttan nefret ediyorum edananın alın teriyle ilk 60 olan priestlerindendim sonuç? bıraktım kimse ne oyun biliyor nede başka bişey oyun güzel lafım yok ama oynamayı bilen yok spike la 35 vurupta " priest neden heallemedin ! " diyecek kadar gerizekalı insanlar var neyse iyi arkadaşları olupta oynayanlara ne mutlu reklamı da güzelmiş filmi çıkarsa izlerdim ...

fire drake çıkınca 68 lvl adamı bıraktım.. baydı. her tarafta görev yapıyorlar sinir minir oldum. ben ex kasmak istiyorum arkadaşım görev değil... wow mu bu quest alıyoruz bitiriyoruz. oldu olacak oyunun adını da wow yapın bitsin. wow un yan sanayisi:)

ben silkroad a geçtm ama bu görevler çıkınca gördüğüm kadarıyla oyuna biraz mantık geldi biraz oyuna benzedi yani aylarca bi yerde durup paso aynı şeyi kesmekten daha iyidir bence...

ya bişi solıcem dıslamayın ama..bn yenı ındırmeye calıstım fakat homepageden uye olup gıremıom kı baslayamıom yanı ole cok da anlamnamam zaten bu pc denen aletten..ya bı el atın yardım edın de napcamı bılım ya.).)

üye oluorken aynı e mail aynı accoun aynı gizli soru yanıtı falan olmucak bunlar sana tiyo olsun ;)

Saol be coolclub ben ne zamandır almaya calısıyom alamıyordum iyi oldu bu tiyolar şimdi aldım

Bu arada bi forumda gördüm benim çalışmanın aynısını adam kopyala yapıştır yapmış millet hemen paylaş linklerinin çalışmadıgını söylüyor ee tabi kopyala yapıştırda uzun oldugu icin ... olarak gösteriyor adam utanmamış (kendi uploadımdır) yazısını bile silmemiş tmm alıntı dese yine olacak yazıklar olsun emek hırsızlarına

helal kardes manyak bi reklammış ilk kez goruyorum ellerine saglık :))))))))

Geri