Komando Tugayları Profesyonelleşiyor

Swat_TR

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
komando.jpg

Terörle mücadelede profesyonel olarak görev yapan Özel Kuvvetler ve Jandarma Özel Harekat kadroları olduğunu vurgulayan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, komando tugayının profesyonel askerlerden oluşmasının adımlarının atıldığını açıkladı.

Komando tugaylarına önümüzdeki yıldan itibaren erbaş ve erlerin alınmayacağını kaydeden Orgenelar Başbuğ şunları kaydetti: "Bizim esas operasyonlarımızı komando tugaylarımız yapıyor. Komando tugayını yüzde yüz profesyonel hale getireceğiz. 6 tugay profesyonel olacak. Bu tugayda erbaş ve erler yer almayacak. Bizim mehmetçiğin kahramanlığından şüphemiz yok. Profesyonel olmasını sağlamamızın nedeni devamlılık sağlamak. Önümüzdeki yıl mayıs ayından itibaren başlayacağız eğitime. 2009 yılı mayıs ayına kadar erbaş ve er kalmayacak komando tugayında."

KAYNAK : ZAMAN​

AskerLiğimin 7 ayını Kayseri 1.Komando Tugayında yaptım, diğer orduLarLa karşıLaştırıLdığımızda kaLite ve profesyoneLLik açısından çok geriyiz.
Ordumuz ve MiLLetimizin İçin HayırLı oLur İnşallah

Hayırlısı olsun .
Çok iyi bir gelişme . Uzmanlar , astsubay ve subaylardan kurulu olacak demekki .
Aynı bordo bereli ve özel harekat timleri gibi .
Çok güzel bir gelişme .

Kapak bizim basımıza patladı =)
ama olsun önceden yapılması gereken bıseydı....

Tecrube bizde, adam bizde, ihtiyac bizde, istek bizde,
en onemlisi Mehmetcik bizde, simdiye kadar dunyaya ornek
bir sekilde, Osmanli Askerleri gibi un salmamiz gerekirdi!
Profesyonellige dogru ilk adimlar atilmis, tebrik ederim!

komando diye fobisi olan ve kabiliyetsiz kişileri atamak yerine zeki, belli şeylerden haberdar ve kabiliyet sahibi cengaverleri atamak daha akıllıca..Hayırlısı olsun bakalım..

haberi demin tv de gördüm cok sevindim bencede er ve erbaş lar cok gereksiz

bir arkadaşımız orduda geriyiz demiş ben buna katılmıyorum bizim bordo berlilerimiz var ya allah yar ve yardımcıları olsun bencede hepsi iyi yetişdirilmeli

hakkımızda hayırlısı

güzel ve geç kalınmış bir karar.
Hayırlı olsun vatanımıza

Geri