Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bilgisayarımda Windows Vista Home Premium 32 bit işletim sistemi var(LAPTOP). Alt kısmında ürün anahtarı var fakat bu ürün anahtarını giremedim o yüzden siteden indirdiğim bir program sayesinde etkinleştirdim. Şimdi bu ürün anahtarını girmeyi denersem bir problem oluşur mu? Hatta birisi nasıl girileceğini anlatabilir mi?:goz:
masa üzerinde bilgisayari sag tikla özellikler daha sonra cikan pencerede asagida gördügün ürün anahtarini degistir den !! (LEGAL oldugunu varsayiyorum )LAPPTOP UN ARKASINDAKI anahtari giriyorsun bu kadar basit:ASLINDA bu islemi instal ettikden sonraki ilk dört gün icinde microsoft bildirip etkinlestirmenin verecegin yasal ürün anahtarinin girilmesile gerceklesmis olmasi lazimken sen ISI YOKUSA SÜRMÜSSÜN herneden € GERCEKDEN KOMIK ayrica ( YASAL OLARAK SATIN ALDIGINI VARSAYARAK) daha önce girdigin etkinlestirmek icin olan CRAK !!ILAC DEINSTAL ETMELISIN AKSI HALDE bios UNDA ISINE ISLER ACARSIN nasil MI DIYECEKSIN günün birinde O€M tarayicisi MICROSOFT DAN ORJINAL ÜRÜRN ANAHTARINI BIL€ SAHTE DIYE SINIFLANDIRIP KULLANIMINI zor duruma sokabilir,, iyi forumlar :hhsigara