Komik ama Gerçek

ridvan5005

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bilgisayarımda Windows Vista Home Premium 32 bit işletim sistemi var(LAPTOP). Alt kısmında ürün anahtarı var fakat bu ürün anahtarını giremedim o yüzden siteden indirdiğim bir program sayesinde etkinleştirdim. Şimdi bu ürün anahtarını girmeyi denersem bir problem oluşur mu? Hatta birisi nasıl girileceğini anlatabilir mi?:goz:​

masa üzerinde bilgisayari sag tikla özellikler daha sonra cikan pencerede asagida gördügün ürün anahtarini degistir den !! (LEGAL oldugunu varsayiyorum )LAPPTOP UN ARKASINDAKI anahtari giriyorsun bu kadar basit:ASLINDA bu islemi instal ettikden sonraki ilk dört gün icinde microsoft bildirip etkinlestirmenin verecegin yasal ürün anahtarinin girilmesile gerceklesmis olmasi lazimken sen ISI YOKUSA SÜRMÜSSÜN herneden € GERCEKDEN KOMIK :) ayrica ( YASAL OLARAK SATIN ALDIGINI VARSAYARAK) daha önce girdigin etkinlestirmek icin olan CRAK !!ILAC DEINSTAL ETMELISIN AKSI HALDE bios UNDA ISINE ISLER ACARSIN nasil MI DIYECEKSIN günün birinde O€M tarayicisi MICROSOFT DAN ORJINAL ÜRÜRN ANAHTARINI BIL€ SAHTE DIYE SINIFLANDIRIP KULLANIMINI zor duruma sokabilir,, iyi forumlar :hhsigara

Geri