Komik Facebook Durumları 3

sabahci.06

New member
Reaction score
0
Madem sevgilisi olanın kontör ihtiyacı 10 katına çıkıyor,gsm operatörleri herkese sevgili dağıtsın, ciroları tavan yapsın. Hadi Vodafone benim ki sarışın olsun.

Bu hayattan istediğim; şirketim olsun, sekreterimle gizli saklı bi ilişkim olsun, bi otel odasında ölü bulunayım falan. Çok mu şey istiyorum?

Daha Google'a bakmadan "Sneijder" yazamıyorsun, gelmiş burda transfer olduuu diye kafa ütülüyorsun.

2 kola için 18 tl ödediğim cafenin tuvaletindeki otomatik oda kokusu cihazını söküp eve götürdüm.

İnternettin LAN ayarlarini cok kaba buluyorum.

Arkadaşlar lütfen kağıttan uçak yapıp dışarı atmayın, Galatasaraylılar onu Sneijder'in uçağı sanıp seviniyor

Burger King ile imtihanmı;
+Bi çikıgnhktısys menü alabilir miyim ?
- Efendim ?
+Şurdakinden

Aslı Hanım 'a iki gündür aslanım diyorum hala farketmedi

Sıradaki şarkı, kışın nasıl olsa gözükmez diye epilasyonu, ağdayı boş vermiş kızlara gelsin. Şebnem Ferah söylüyor, '' benim adım orman."

Derdimi anlatacak kadar rusça öğrenmek istiyorum. Derdimiz belli zaten.

Kızlar sakal seviyor diye 3 yıldır traş olmuyordum. Camiden imamlık teklifi geldi, kabul ettim. Sayenizde meslek sahibi oldum amk. Tşk kızlar.

AzeriTv'de Pokemonu izledim, Ash Pikachu'ya: "-Seni seçmişem aybalam ceryan atasan!!" dedi. Bir daha çizgi film izlemeye töbe ettim.

Ayarsız su damacana pompaları yüzünden, "Allahım yarabbim yalvarıyoorumm nooolur taşmasın" diye diye, bildiğin okunmuş su içiyoruz.

102 yaşındaki adamın kalbine pil takmışlar. Ulan o adama trafo bağlasan yaşamaz boşuna masraf.

face iyice sapıttı. nasıl gidiyor Emre? ne var ne yok Emre? var sende bi haller ama hadi hayırlısı Emre? çay koyda içek Emre... lannn

Titanic batarken Jack'in Rose'a söylediği ünlü söz: Batarken güneş ardında tepelerin geldi veda zamanı teletabilerin.

herşeyi geçtimde, Çin'de bir seri katilin robot resmi yayınlansa, milletteki paniği bi' düşünsenize.

Kıza maça gidelim diyorum ”off yha ne giycm .s.s.s” diyor. Abiye giy.

İnsanların 2 yıllık ilişkileri var ben hala biri tuvaletteyken ışığı kapatıp kaçmayı seviyorum lan.

Kızın fotoğrafını 1.732 kişi beğenmiş. O kadar insanın oyuyla bizim mahallede muhtar seçiyolar

Harry Potter görünmez bile oluyor ama hala gözlük takıyor, insan bi lazer operasyonu büyüsü yapar.

Küçükken evine atari oynamak için gittiğim arkadaşım vardı. 5 dk oynatıp adaptör ısındı diye kapatırdı. Geçen arabaya aldım motor ısındı deyip indirdim veledi.

"Hüzün Nedir?" diye sorsalar "Ekmeğin menemenden önce bitmesi." derim.

Küçükken Halı Çırparken Ailecek Balkondan Düşmüştük. Bu da Böyle Bi Anımdır.

Bu kıyamette en çok da Trabzonlu'lara yazık be. Şirince'ye gitsen olmaz, Fransa'ya kaçsan olmaz. Sonuçta onlara her yer Trabzon...

Televizyonda “Haydi çocuklar uykuya” yazısını görünce uyumaya giden bir çocuğum olursa o çocuk benim değildir hastanede karışmıştır..

Sırf beni sayı yapınca şoşoma ellemesinler diye voleybolcu olmadım ben.

Almancada "einhundertzweiundneunzig" 192 demekmiş. İlk okuduğumda onların ergen gülüşü zannetmiştim.

Psikoloğa Gidip Sorunlarım Var Benim Dedim. "Amaaaaann Hangimizin Sorunları Yok ki" Dedi Gönderdi. Şimdi Daha İyiyim. Profesyonel Yardım Şart Yaa

Küçükken hep odamın tavanın cam olmasını ve geceleri o camdan gökyüzünü seyretmeyi isterdim. üst komşuları hesap edememiştim tabi.

Her gün boşalıyorum yea.
-Batarya

Samsung S3 ve NOTE2'nin en güzel özelligi tuvalette düşünce delige sıgmıyor olmaları.

Fotosunda sadece yüzünün yarısı görünen insanlar, Görünen kısmı Dove'la,
Görünmeyen kısmı Hacı Şakir'le mi yıkadınız?

Telefonun dil seçeneği yerini ezberledikten sonra, dili Çince yapıp bakalım aynı yere dönebilecek miyim heyecanıyla büyüdük biz

Okuduğunuz için teşekkürler Emeğe saygı.

Geri