Konu Açma Limiti

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Görevim doğrultusunda günlük 20 konu açma limitimi Diğer haber içerikli bölümlerdede olmasını arz etmekteyim Güncel,Herşey serbest,Donanım haberleri vs Bölümümde daha çok manşet haberlerini yayınlamaktayım Diğer güncel haberlerde ise yaşadığım limit yüzünden bir çok haberde eleme yapmaktayım İlginize sunmaktayım düşüncelerimi
Kolay Gelsin

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim Konuyu açma sebebim diğer yönetici arkadaşlarla yaşamış olduğum bir sorun yüzündendi Şimdi sorunun ilk ağızdan çözülmesi iyi oldu

Bazı bölümlere konu açma limiti konulmasının sebebi, dizginlenmezlerse çöplüğe dönmeye müsait olmalarıdır. Ama bilinçli paylaşımcılar için limitler kalkabilir. Forumun asıl amacı paylaşmak olduğuna göre buna limit koymak da yönetimin en son isteyeceği şeydir diye düşünüyorum.

Bazı bölümlere konu açma limiti konulmasının sebebi, dizginlenmezlerse çöplüğe dönmeye müsait olmalarıdır. Ama bilinçli paylaşımcılar için limitler kalkabilir. Forumun asıl amacı paylaşmak olduğuna göre buna limit koymak da yönetimin en son isteyeceği şeydir diye düşünüyorum.

ve HoCuSPoCuS bende sana sonuna kadar katılıyorum
En azından modlar, altın üyelere böyle bir hak verilebilir
Örnek ben spor bölümü ile sürekli ilgileniyorum
Fenerbahçe başlığına konu açacam limit 2
Artık kendi çapımızda eleme yapıp 2 tanesini açabiliyoruz ama tabiki yetmiyor

İşte budur ya çaLışkan türk gençLigi..Hatta bak istersen şifremi vereyim benim adımada spor geneL'e konu açabiLirsin..:sigara:

HeycanLanma üstadım takıLıyorum maç başLamak üzere hadi eyvaLLah..:laugh:

Geri