Konudaki Recevira Uygun TV Kartı Önerileriniz Lütfen

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar resimdeki receivera sahibim (digiturk) ve bir tv kartı satın alarak görüntüyü hem pc ye aktarmak hemde aynı zamanda kayıt yapmak istiyorum. alacağım tv kartınında 3 gün sonra işlevini yitirmesini istemiyorum o yüzden sizden uyugun kart tavsiyeleri bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

1003797s.jpg

receıver e gerek yok
skystar2 yada skystar 3 alabşilirsin
sorunsuz kullanabilirsin

receıver e gerek yok
skystar2 yada skystar 3 alabşilirsin
sorunsuz kullanabilirsin

yalnız digiturkten görüntü alacağım için recevierın digiturk kartınıda kullanmak gerekmiyormu. yani anten kablosunu direkt olarak tv kartına bağlarsam digiturk yayınlarını nasıl alacağım ?

yalnız digiturkten görüntü alacağım için recevierın digiturk kartınıda kullanmak gerekmiyormu. yani anten kablosunu direkt olarak tv kartına bağlarsam digiturk yayınlarını nasıl alacağım ?

dıgıtürk ten görüntü alabileceğini sanmam receıver den
ama skystarda farklı üstünlükler var izlersin
nette bir araştır forumda yasak olduğu için o konulara giremiyorum
nasılsa tv kartı alacaksın
receıver le falan da uğraşmazsın ...
kolay gelsin

böyle digiturk ten görüntü alamazsın.. ancak "lnb out" çıkışından digiturkün yayın yaptığı uyduyu izleyebilirsin... digituk un şifreli kanallarını seyredemezsin... "rs 232" pc ye bağlanır ama data aktarımı için tv izleyemezsin maalesef... aslında buna gerek yok.. herhangi bir digital kartla birçok şifreli kanalı izleyebilirsin zaten.. kart alacaksan da avermedia kartlarından başka alma dostum...

aslında benim derdim nba maçlarını izleyebilmek. malesef türkiyedeki nbatv nedendir bilinmez büyük takımların maçlarını yayınlamıyor. oysa italyadaki nbatv neredeyse lakersın özel kanalı gibi :) eğer o tarz yayınları izleyebileceksem ve dilediğimi kayıt edebileceksem bir tv kartı satın almak istiyorum

netten de seyredebilirsin.. "pplive tv" programını indir.. nba tv nin yayınladığıbütün maçları burada bulabilirsin...

sanırım birde çince falan bilmek lazım programı indirmenin yanı sıra :)

ingilizce sürümü var.. p2p tvlerin en iyisi.. aslında ingilizceye gerek yok.. arama satırına nba yaz canlı yayınlar çıkıyor zaten... dostum ben da iki gece önce mehmetin maçını seyrettim takılma diye birşey yok.. :durdurun

Geri