Konular hangi kritere göre sabitleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0

Nihat Genç i beğenenler vardır beğenmeyenler vardır o ayrı konu

ancak Nihat Genç le ilgili bir konunun sabit lenmesini çok yalnış buluyorum

çünkü görüşleri herkes tarafından benimsenmemiş ve kabul edilmeyen birisini buraya koymak onun fikirlerine katılmayan belkide yüzlece üyeye Nihat Genç i dikte etmek demektir

hackhell bir grubun değil herkesimden üyeyi barındıran devasa bir forum

Nihat Genç i konu olarak açıp isteyenler yorumunu yapabilir ama sabitlesnmesi demek hackhell in resmi görüşünü yansıtır ki buda Hackhelle yakışmaz

bu konunun sabitten kaldırılmasını talep ediyorum

http://www.hackhell.com/entellektuhell/117874-nihat-genc-in-videolari.html

konu acmak yerine
bölüm moduna özel mesaj atsaydin

Tabi . Nihat Genç gibi aydınık insanların düşünceleri böyle platformlarda gösterilmemeli. Sizler gibi, sadece hükümet yandaşı gerici gazetelerin çığırtkanlıklarını yapanların konuları olmalı. Hatta rahatça Atatürk'ümüze hakaret edenlerin...

Önerini destekliyorum KELKİTLİ..........

Tabi . Nihat Genç gibi aydınık insanların düşünceleri böyle platformlarda gösterilmemeli. Sizler gibi, sadece hükümet yandaşı gerici gazetelerin çığırtkanlıklarını yapanların konuları olmalı. Hatta rahatça Atatürk'ümüze hakaret edenlerin...

Önerini destekliyorum KELKİTLİ..........

ya normal bir konu açıp düşüncemi smyledim

birileri herzaman ki gibi saldırıya ve hakarete başladı

bunu yapan kişi de güya moderatör

yazık

herkes senin fikrine uymak zorunda değildir madness, herkesin düşünce özgürlüğü wardır, olmadık yerlerde işi Atatürke getiriyosun her defasında ..

kelkitli sende böle şeyler için konu açmak yerine bölüm moduna yada smodlara pm atman yeterli

konu sabitten indirilmiştir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri