konum anlamadığım bir nedenle kapatılmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bosver

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=362556

Link bu. Burda komik resimleri paylaştım. son resimde reklam varmış daha önce bu reklamı sildim. Buna rağmen konum tekrar reklam olduğu gerekçesiyle kapatılmış ve resimler silinmiş. Son resim haricinde reklam var mı hatırlamıyorum. resimleri de kendi bilgisayarımdan silmiştim. Reklam olan resimler belirtilseydi (ki bir üyenin uyarısıyla düzelttiğim son resim hariç hatırlamıyorum) onları da düzeltirdim. Bu kadar yorum alan ve beğenilen bir konunun kapatılmasını kınıyorum.

Skyangel'in kapattığı konuya bıraktığı mesajdan (reklamlı tek resım dahi yasaktıur locked.)
tek resimde reklam olduğu yazıyor. resimleri silmeseydi görür düzeltirdik. Skyangel'den bir kullanıcı olarak ricam bu resmi bana PMden atmasıdır...

boşver
ResimLeri KonTRoL EdErSin upLoad EdiP TeKrar ve SkY'a pM aTarSın. KoNuN aÇıLır

boşver
ResimLeri KonTRoL EdErSin upLoad EdiP TeKrar ve SkY'a pM aTarSın. KoNuN aÇıLır

resimleri kontrol edemem çünkü bilgisayarımdan sildim. resimleri komik resimlerin olduğu bir siteden seçmiştim tekrar bulamadım. oyüzden skayangel'in reklam olduğunu söylediği resmi göndermesini bekliyorum.....

moderator dısındakı arkadaslar konuya mesaj atmazlarsa daha ıyı olur dusuncesındeyım...
skyangel geldıgınde ılgılenıcektır..bıraz sabır...

Bölümde prensip olarak tek resimde dahi reklam olan konuları siliyorum reklam olayı forumun heryerinde gecerlidir.
Bır daha kontrol et açmadan evvel reklamlı olup olmadıgını anlarsın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri