Konuyu Nereye açıcağımı bilemedım kusura bakmayın

kadri542

New member
Reaction score
0
pc den masaüstünden not defterimi sildim içinde önemli bilgilerim vardı nasıl geri getirebilirim yardım edermisiniz.Shifht+Delete olarak sildim yardımlarınızı bekliyorumm:001_cool:

pc den masaüstünden not defterimi sildim içinde önemli bilgilerim vardı nasıl geri getirebilirim yardım edermisiniz.Shifht+Delete olarak sildim yardımlarınızı bekliyorumm:001_cool:

Dostum buyur bu pro ile kurtarabilirsin:

Undelete Plus 2.98
Yanlışlıkla dosyalarınızı sildiniz ve geri dönüş yolu arıyorsunuz. Undelete Plus bu şansı sunuyor…
İşle ilgili pek çok önemli dosya bulunduruyoruz. Özellikle bilgisayarını sık kullananlar için bu dosyaların sayısı hiç de az değil. Durum böyle olunca, dosya kalabalığı içerisinde bazılarını yanlışlıkla silmek mümkün. Peki ya yanlışlıkla silinen dosyaları kurtarmak mümkün mü? Bu sorunu cevabı duruma göre değişiyor.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Klasik recovery programlarını kullanabilirsin. Teknisyen4 arkadaşım bir öneri sunmuş. Düzelmesi gerek.

dosya kurtarma yazılımları ile not defterini geri getirebilirsin.acele etmende fayda var.

Geri