Koray Avcı Gençlerbirliği'nde

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
2w53iur.jpg

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Vestel Manisaspor'dan ayrılan Koray Avı'yı renklerine bağladı. Gençlerbirliği Kulübü, tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, geçen sezon Beşiktaş'ta ve Vestel Manisaspor'da forma giyen Koray Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine, kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, yönetim kurulu üyesi Enis Safi ve genel menajer Cem Onuk katıldı.

İmza töreninde konuşan Koray Avcı, kendisinin ve Gençlerbirliği'nin çıkış araması nedeniyle burayı tercih ettiğini belirterek, ''Her iki taraf da çıkışa geçmek istiyor. Bu nedenle tercihim Gençlerbirliği oldu. Başarılı ve iyi yönetilen bir ekip olduğu için geldim. İnşallah 5-6 sene oynayacağım bir kulüp olur'' dedi.

Koray, ''Büyük takımlarda oynayan oyuncular, diğer takımlardan birine transfer olduğunda motivasyon eksikliği yaşıyor. Bu seni nasıl etkiler?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Beşiktaş ve Gençlerbirliği'ni kıyaslamak yanlış olur. Benim ne yapacağım önemli. Motivasyon eksikliği olmaz. Tekrar bir çıkış yakalamak için buradayım. Yaklaşık 10-11 yıllık bir aradan sonra tekrar Ankara'ya döndüm. Ankara, futbolcular için huzurlu bir ortam. Performansım için burayı seçtim. Beraber bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye yanıtladı.

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz ise, uzun zamandır Koray'ın transferini bitirmek uğraş verdiklerini ve bugün kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Transferlerimizi, transfer olsun diye değil, bize sıkınta yaratmayacak ve yararı olacak oyuncuları alarak yapmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır Koray ile ilgileniyorduk. Koray'ı anlatmaya gerek yok. Türk futbol kamuoyunun takdirini kazanmış bir futbolcu. Futbolculuğu dışında, karakteri ve profesyonelliği ile de diğer arkadaşlarına örnek olacaktır. Kendisiyle 2 yıllık anlaşma yaptık'' diye konuştu.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 12:42 TSİ 4 Haziran 2008 Çarşamba

Geri