korku ara sira ise yariyor demekki...!

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Karımdan ayrılacaktım.Karımın parlak bir fikri vardı.Son günlerimizi iyi geçirmeliydik.İstanbuldan antalyaYa gidiyorduk.Antalya'ya 50 mil kala arabamız bozuldu.Akaşam olmuştu.Ormanın yanında bir otel vardı.Karımın bu akşam orda kalalım dedi.Otele girdik.Otel demeyimde bir moteldi.Küçüktü.Konaklama yeri gibi biryerdi.Motel odasında bir ışık yanıyordu.Başka kimse yoktu.Motelden içeri girdik bir adam kahve içerek kayıt masasında bekliyordu.Adama başımıza gelenleri anlatık.kayıt masasının arkasından kadın çığlığı duyduk.Adam burası sıkıcı oluyor.Korku filmi izliyorum diyordu.Odaya girdi.5 dakika sonra dışarı çıktı.Bize 13 numaralı odayı verdi.YUkarı çıktık.Oda balayı odasıydı.Karım yatağa uzandı.Ben pencereden baktım.Dışarda elinde bezbol sopalı bir adam gördüm adam sonra yok oldu.Canım sıkılıyordu.Odada bir televizyon birde kaset vardı.Haraketli kasetidir diye koydum.Kasette işkence görüntüleri vardı.Filme dikkatlice baktım.Karımı yanıma çağırdım.Oda dikkatlice baktı.Film bu odada çekilmişti.Karım duvarlardaki kameraları gördü.Hemen burdan çıkmalıydık.Mutfaktan bıçağı aldım.Kapıya tekmeler vuruluyordu.kapıya yöneldim.Karım açma diye yalvarıyordu.Ona pencereden çıkmasını söyledim pencereden aşağı indi.ben kapıyı açtım.Oda servisi gelmişti.Oda sevisindeki adamı rehine alım.Burda neler olduğunu sordu.Burda film çekiyorlardı.Adamı tuvalette kapattım.karımın çığlığıni duydum.Pencereden aşağı indim.Bezbol sopalı adam karımın üstüne geliyordu.karımla garaja kaçtık.garajda eline çivi çakılmış kız bize onu kurtarmamız için yalvarıyordu.Dışarda başka bir araba vardı.Ben adamı oyalarken karım arabayı çalıştırmıştı.Bezbol sopalı adama çarptı.Ben kayıt masasına geldim.polise haber verdim adam elektrikli testereyle geliyordu.herhalde teksas katliamına özenmişti.Bıçağı üstüne fırlattım polis arabları gelmiş onlrı yakalamıştı.Şimdi antalyada oturuyoruz bu olay bizi birbirimize bağladı.Ayrılamadık hala evliyiz.Birde kızımız var...:vur:eek:ha:saskin

biras tras yapti gibi geldi bana ama olsun genede bilmenizi isdedim

emege saygi arkadaslar sizden gelen herseye acigim tesuukur yorum.....

benim anlamadığım eşy çok amerikanvari olması hikayenin. mil fln demiş ne ayak burası Türkiye ne mili? km dir o :D

benim anlamadığım eşy çok amerikanvari olması hikayenin. mil fln demiş ne ayak burası Türkiye ne mili? km dir o :D

kArdes ben alinti yaptim orda ne yaziosa aynisi nerden bilim dedim yha tras sadece ders verio gibime gelio:goz:

yav türkiyede hangi erkek ayrılıcağı karısını tatile götürür allasen :D

bende sen niye alıntı yaptın demedim ki hertürlü yoruma teşekküre açığım demişsin bende fikrimi söyledim sözüm bunu uydurana! sana değil arkadaşım

paylaşımın için teşekkürler

eyw kardes guzel paylasim

bende sen niye alıntı yaptın demedim ki hertürlü yoruma teşekküre açığım demişsin bende fikrimi söyledim sözüm bunu uydurana! sana değil arkadaşım

paylaşımın için teşekkürler

ozur dilerim kardesim yanlis anlasilma oldu heralde cok ozur dilerim yaptigin yorumlari icin saol ellerin dert gormesin:biggrin

valla arkadaşım ne diyeyim biraz kaliteyi yükseltsek bunu 8 yaşındaki çocuğa anlatsan güler yawwww, şaka tabi ki, herhangi bir amerikan filminin bir bölümünden alınmış bir sahne olsa gerek kasabanın şerifi de gelmeden kesilmiş devam etseydi kesin şherifide gelecekti :D:D:D

valla arkadaşım ne diyeyim biraz kaliteyi yükseltsek bunu 8 yaşındaki çocuğa anlatsan güler yawwww, şaka tabi ki, herhangi bir amerikan filminin bir bölümünden alınmış bir sahne olsa gerek kasabanın şerifi de gelmeden kesilmiş devam etseydi kesin şherifide gelecekti :D:D:D

kardes yazinin altindada belirttim zdn biras tras gibime gelio diye yane bende pek inanmiyorumda sadece sizinde haberiniz olsun isdedim mantiksiz ama labilir ve ders verici ayrica yanilmiosam bende duymustum filmin bir parcasi diye...:goz:

otel değil motel motelde oda servisi var hayrett yawww hangi motelmiş bu adresini versende bizde gitsek bu gerilimi bizde yaşasak adrenalimiz yükselsin heyecan gelsin hayatımıza bakış açımız değişsin

arkadaşlar ben bunu okumaya başladığımda farkettim
bu yazı PANİK ODASI filminin konusunun benzeri
ANTALYA değişmiş O kadar
bi de manisi olsun die karımdan ayrılıyodum fln lafları
bu PANİK ODASI filminde olanlarla aynııııııııı
palavra palavra palavra

ya oyunmu oynanıyor burda...bide yazmış hiç erinmeden...filmin adı vacanıcy ( boş oda ) çok güzel bir filmdr tavsiye ederim böle parlak zekalı hayalperest arkadaşlarada ilham vermiş görüyomusunz :D

mil bezbol sopası odada duran kaset içinde işkence görüntüleri neydi o filmin adı yaaaa...

Tamamen palavra "No Vacation"(Boş Oda) isimli filminden çalınmış

Geri