Korkunç olayı Erdoğan anlattı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
21112009133636.jpg

Dersim'de yaşanan tüyler ürpertici anılar Başbakanın ağzından döküldü. Erdoğan yaşanan korkunç katliamı anlattı.....

Başbakan Erdoğan partisinin Kızılcahamam kampının açılış konuşmasını yaptı.. Hedefinde ise Dersim isyanı ile ilgili "analar ağlasın" anlamında sözler sarfeden CHP'li Onur Öymen vardı.

30 yıldır 81 vilayette gözyaşı döken anaların olduğunu hatırlatan Erdoğan Necip Fazıl'ın Dersim isyanıyla ilgili bir yazısına yer verdi. İşte Başbakan Erdoğan'ın ağzından o korkunç olay:

Dereye saklanan 20 çocuk için öldürün emri

"Necip Fazıl üstad Dersim'deki manzarayı şu kelimelerle ifade ediyor:
'Mazgirt Persemek nahiyesinin halkı doğranmakta. Merhamet sahiplerinden biri bir ile 10 yaş arasında 20 kadar çocuğu alıp bir derenin içine saklamıştır. Vaziyet haber alınıyor. Çocukların öldürülmeleri emri veriliyor. Fakat bu emri yerine getirebilecek kimse zuhur etmiyor.

Emre uyan çıkmıyor

En katı yürekliler bile böyle müdafasız masum yavrulara silah kullanamayacaklarını söylemeye mecbur kalıyorlar. Tecrübe bir kaç defa akamete uğruyor. Ve hayli sıkıntı mevz...

Devami...

Bu katliamı yapan iktidardaki tek parti CHP ve onun Lideri İnönüdür

Bu katliamı yapan iktidardaki tek parti CHP ve onun Lideri İnönüdür

Biz genede gıybet etmeyelim.Chp yapmış mhp yapmış yada Gülen yapmış demek yanlış olur gıybete girer.Sana dost tavsiyesi emin olmadan gözünle görmeden birşeye inanma.Sonra şu yapmıştır bu yapmıştır dersen günaha girersin öbür dünyada acısını çekersin...
Bu zamanda neler gördüm adamın iyiliğine o kadar emindim ki baktım meğer bana öyle göstermeye çalışıyorlarmış

Birileri kötü birşey yapsa biz kötüye değil parmağın uzatıldığı yere yükleniriz.Sorun bu..

Chp ile aram iyi değil ama asla arkasından gıybet etmem görürsem inşaAllah yüzüne söylerim...

Ama Başbakan hallediyor.Adamlar 2012 planı bile yapmışlar ne kadar doğru bilemem Allah affetsin ama başbakan kazanırsa ki öyle tahmin etmişler suikast yapacaklarmış...

Siz siz olun kimseye yüklenmeyin.Sonra gerçek oraya çıktığında siz kuytuya çekilirsiniz....

Geri