Korqu + 16 Ya Talibim...!

d0LpHiNs™

AzraiLin GözYa$LaRı
Reaction score
0
Nerde Oldugumu Bilmemeq Bat1yormu Sana...?
Evet Arqad$lar Sölediğim Gibi Korqu +16 Bölümünde amod Ba$lamaq İçin Adaylıgımı Koyuyorum...
Uzun Zamandır HH Ailesinin İçerisindeyim...
Yeterince İlgilendiğimi Dü$ünüyorum Korku + 16 böLümüyLe...
+ , - Bütün Dü$üncelerinizi Beqliyorum Saygılar...!

:hhman:​

hakkında hayırlısın olsun benden +

şu an baktım tam o bölümde 21 başlık acmışın bence biraz daha zamana ihtiyacın var sen paylaşımlarına devam et umarım ilerde olursun şimdilik ne + ne - diyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 353
286 Mesajına 507 Kere Teşekkür Edildi

üstesinden gelirim dedigine göre ok o zaman bendende +1

arızalının adsl sorunu var şu aralar captainde iş nedeniyle ortalıklarda yok çok ii bir alternatif olabilirsin ama şu ortalığın karıştığı dönemlerde hh yönetimini suçlayan ağır mesajlarınıda unutmuorum ve bu yüzden yönetime girecek ağırlıkta olduğuna inanmıorum -1903

SıpA' Alıntı:
arızalının adsl sorunu var şu aralar captainde iş nedeniyle ortalıklarda yok çok ii bir alternatif olabilirsin ama şu ortalığın karıştığı dönemlerde hh yönetimini suçlayan ağır mesajlarınıda unutmuorum ve bu yüzden yönetime girecek ağırlıkta olduğuna inanmıorum -1903

bunu duyana kadar +1 di ama şuan malesef -1

yönetim ne düşünüyor bilmiyorum eger ki ihtiyaç warsa + ama mod olmak gerçekten sorumluluk ister eğer ki bu sorumluluğu kaldıracagına inanıyorsan + ama sadece mod olmak için yıldızlarım yükselsin istiyorsan bu ilerde senin aleyhine karşına çıkar emin ol...

SıpA' Alıntı:

SıPa Hertürlü + - Ele$trilere Açığım...
Ben Uzun Süredir Bu Ailenin İçindeyim Ve HH ye Senin Sölediğin Gibi Agır Msj Atmadım Atmamda Söz Konusu Olamaz En Azından Senin Sölediğin Kadar Agır Msjlar...Teq Olaraq Elestiri Msj Agır Laf Olaraq Algılanmıs Olabılır...
Nese Oylamayı Bölmeq İstemem...:goz:

ben daha erken olduğunu düşünüorum o bölümde eğer bölümü istiosan oraya baya emek vermen lazım konularını gördüm daha zamana ihtiyacın var bence şimdilik -

dolphins_cc' Alıntı:

SıPa Hertürlü + - Ele$trilere Açığım...
Ben Uzun Süredir Bu Ailenin İçindeyim Ve HH ye Senin Sölediğin Gibi Agır Msj Atmadım Atmamda Söz Konusu Olamaz En Azından Senin Sölediğin Kadar Agır Msjlar...Teq Olaraq Elestiri Msj Agır Laf Olaraq Algılanmıs Olabılır...
Nese Oylamayı Bölmeq İstemem...:goz:

oylamayı bölmezsin merak etme şöle bişey söliim eğer gerçek bir hhci olsan o gün ortamı gerecek mesaj atmak yerine hiç atmazdın nese uzatmayalım neticede yönetim gerekli kararı açıklar benden bu kadar :sigara: :sigara:

senın korku bolumunde cok ıyı gorev yapabılecegını dusunuyorum yaparsında ++++

daha erken -

SıpA' Alıntı:
oylamayı bölmezsin merak etme şöle bişey söliim eğer gerçek bir hhci olsan o gün ortamı gerecek mesaj atmak yerine hiç atmazdın nese uzatmayalım neticede yönetim gerekli kararı açıklar benden bu kadar :sigara: :sigara:

Ele$tirin İçin SaoL...
Benim Amacım Orda Ortam Germeq DiiL di Ama Öle de Algılandıysa Elimden Bişi Gelmez Ama Amacım Kötü Diildi...Karar Yönetimin...!

Geri