KPSS ve TUS'ta Çok Sıcak Gelişme

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
146439.jpg

26 Eylül'de yapılacak olan KPSS Ön Lisans ve TUS sınavları ertelendi.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010'da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı (TUS) erteledi.

Alınan bilgiye göre, sınavların ertelenmesine, ''11 Temmuz 2010'da lisans mezunlarına yönelik yapılan KPSS'de sınav sorularının çalındığı ve kopya çekildiği'' yönündeki iddialar nedeniyle kamuoyunda oluşan endişeleri giderilmesi neden gösterildi.

Bu çerçevede, 26 Eylülde ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için yapılacak 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek TUS ertelendi.

Yetkililer, bu sınavların ertelenmesi nedeniyle diğer sınavların düzenlenme ve başvuru tarihlerinde de değişiklik olacağını belirtti.

Konuya ilişkin resmi açıklamanın yarın yapılacağı bildirildi.

Kaynak

hayırlsı bakalım ne olacak

bu sene 9 net daha fazla yaptım.geçen seneye göre 2 puan daha düşük geldi nasıl oluyor anlamadım??

ösym çok zor bir dönemde şuan adamlar sınavı iptal ederse milyonlarca para matbaaya harcayacak ilk sınavda ücretler alındı haliyle ikinci sınavda alamayacak o yüzden sınavı iptal edemez gerçektende sabırlar diliyor zor bir dönemdeler.... elin adamı soruları çalar emek vermiş hakkıyla sınavı kazanmış insanlara yan etkileri oluyor gerçektende kınanacak bir durum...

oleeeey ertelendi accık daha çalışayım ^_^ ezberle memur alınırsa normaldir

Geri