KPSS Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği :)

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
KPSS.jpg

KPSS YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
2009​

Derneğimiz bu sene veya önümüzdeki senelerde KPSS' girecek olan; yani KPSS'yle başı belada olan herkese açıktır :)
Burada;
Birbirimize destek olacağız,
KPSS'yle ilgili paylaşımlar yapacağız,
Sohbet edeceğiz,
Hatta çözemediğimiz soruları birbirimize soracağız :D

Üyelik için "Üye olmak istiyorum" deyip bölümünüzü belirtmeniz yeterlidir :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kurucu: Gizli Özne (Türkçe Öğretmenliği)​
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÜYELER​
ysfdincer (Elektrik-Elektronik Mühendisliği)
gamsizzz (Bilgisayar Öğretmenliği)
VolkaN (Muhasebe Finansman ve Teknoloji Tasarım)
feryall (Hazır Giyim Moda Teknik Öğretmenliği)
gurur24 (Mimarlık)
MORE (Turizm ve Otelcilik M.Y.O.)
yuccA (Dekoratif Sanatlar Öğretmenliği)
dreammaker (İktisadi İdari Bilimler)
derbederin (Türkçe Öğretmenliği)
waripal (Acil Tıp Teknisyenliği)
ahkara46 (Fen Bilgisi Öğretmenliği)
visi0n (Endüstriyel Bakım Onarım Mühendisliği)
buridan (Türkçe Öğretmenliği)

Üye olmak istiyorum elektrik-elektronik mühendisi

üye olmak istiyorum- bilgisayar öğretmenliği

HayırLı Olsun Gizlim Gizlimiz saklımız yok yani :O

GüzeL uyguLama gizLi özne...
Epeydir gözüktüğün yoktu şimdi beLLi oLdu nedeni
Kpss beLasıyLa uğraşıyorsun demek
Neyse koLay geLsin sana;)

kpss de derece yapmayı planlıyan biri olarak üye oluyor ve elimden geldigince yardım edeceğimi bildiriyorum

muhasebe finansman ve teknoloji tasarım bölümüm yazmayı unutmusun paşa düzeltiver

derecelik yazma =)

Üye olmak istiyorum elektrik-elektronik mühendisi

dışarda bu kadar buyuk ve gelişen bir elektronik piyasası varken devlete kapak atıp sırtımı garantiye alayım endişesi cok anlamsız (yanlıs anlasılmasın bir ele.-elektro. muhendisi icin dusuncelerim bunlar)

neyse kpss'ye hazırlananlara basarılar dilerim umarım bu illeti en iyi sekilde atlatırsınız

üye olmam lazım mimar :d

bende üye olayım...Turizm ve Otelcilik M.Y.O.

bu arada kpss önlisans sınav puanım 68,55 sizce bir yerlere yerleşebilme şansım nedir...yada tercihlerimi nasıl yapmalıyım...teşekkürler...

kpss ile ilgili her yardımlaşmaya hazırım elimden geldiğince sonuçta bu bizim ortak sorunumuz ve yardımlaşarak küçük bile olsa ışık tutabiliriz birbirimize ..bunu özellikle şubatta atanmayı bekleyen biri olarak söylüyorum ( umarım tabi atanabilirsem:)) benide yazarmısın :dekoratif sanatlar öğretmenliği

işe ölçme ve değerlendirmeden başlayabiliriz:):)nede olsa herkesin belası burda kitleniyor olay:D:D

kpss ile ilgili her yardımlaşmaya hazırım elimden geldiğince sonuçta bu bizim ortak sorunumuz ve yardımlaşarak küçük bile olsa ışık tutabiliriz birbirimize ..bunu özellikle şubatta atanmayı bekleyen biri olarak söylüyorum ( umarım tabi atanabilirsem:)) benide yazarmısın :dekoratif sanatlar öğretmenliği

işe ölçme ve değerlendirmeden başlayabiliriz:):)nede olsa herkesin belası burda kitleniyor olay:D:D

daha oraya gelmedik ya :D
gerçi yazın üstten bakmıştım biraz
dediğin gibi eğitimde kilit noktası ölçme bir de program geliştirme

bence kaynak ve çalışma stilleriyle başlayalım :)
hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz mesela?
ben eğitime yargıdan, gk-gy e ihtiyaçtan çalışıyorum
özellikle tarih ve vatandaşlık için hangi kaynakları önerirsiniz?

benim bütük kaynaklarım ihtiyaç...özellikle benim dersane hocamın hazırladığı bir vatandaşlık kitabı var onu tavsiye ederim gayet etkili bi kitap arif kaan yılmaz hocanın ihtiyaç yay. kitabını nette bulabilirsin mesela

iktisadi idari bilimler fakültesi mezunuyum kpss A grubu hakkında her türlü sorunuzu yanıtlamaya yardımcı olmaya çalışabilirim...

iktisadi idari bilimler fakültesi mezunuyum kpss A grubu hakkında her türlü sorunuzu yanıtlamaya yardımcı olmaya çalışabilirim...

güzel.. seni de üye yapalım.. o konuda bilirkişi olursun :)

:clap darısı başımıza diyelim.. şöyle 4 puan fazlasını alsam ne güzel olur :D

ortak beni de ekle :)
seneye bende o yolun yolcusuyum :biggrin
türkçe öğretmenliği

ekledim ortak
hayırlısıyla seneye bu belayı atlatınca artık derneği sana devrederim :durdurun

Üye Olmak İstiyorum - Acil Tıp Teknisyenliği
Bu Seneki Sınavda 69 Aldım.Daha Öncede 72 Almıştım Ama Atanamadım.Bu İşte Bi İş War Gibime Gelmiyo Değil Hani..?

126bccz.png

Tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarız..

KPSS Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

arkadaşlar kpss 2008 tercih kılavuzu yayınlanmış diye duydum... ama internette onca aramalarıma rağmen malesef ben bulamadım...

bu konuda bilgisi olan varmı yada hangi adresten erişebiliriz?.. link verebilecek varsa sevinirim...

teşekkürler...

Geri