kredi kartsız sanal kart alınabiliyor mu ?

yunus.28

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ben kredi kartı kullanmıyorum ve kullanmak da istemiyorum sorum şu; internet üzerinden alışveriş yapabilmek için adı "sanal kredi kartı" olan bir uygulama varmış ve genellikle kredi kartı olan kişilere veriliyormuş ancak bazı bankalar vadesiz hesabı olanlara bu kart numarasını veriyormuş. Ben GG den alışveriş yapabilmek için bu sanal kredi kartı kullanmak istiyorum benim Halkbankasında vadesiz hesabım var orada açtırabilir miyim ? veya bu sanal kredi kartı nedir nasıl birşeydir açıklayabilir misiniz ? son olarak bu sanal kartın aylık veya yıllık bir kullanım ücreti söz konusu mu ?

beni aydınlatırsanız sevinirim çok teşekkürler ...:laugh:

bildiğim kadarıyla he kredi kartının sanalı yok.kredi kartsız alabilirsin.garanti bankasının bir uygulaması var hızlıal dan ben öyle alışveriş ediyorum.1 araştır garanti bankasını

yanlız bizim buralarda her banka yok
halkbank
akbank
iş bankası
ziraat bankası var

internetten başvurabilirsin.veya 444 lü numarasını ara bankanın

ben sordum 3-4 bankaya kredi kartsız olmaz dediler.
Öğrenci kredi kartı başvurusu yaptım. Onu da kaybetmişler bir daha vurmam gerek ama üşeniyorum :)

bu söylediğim bankalarda olsaydı güzel olurdu orada bir hesap açtırabilirdim veya halkbankasında zaten hesabım vardı

bankayı arasana en kolayı, cevabı buradan mı bulacaksın? diyelim ki bişiler söylediler nerden bileceksin
dogru oldugunu? sen en iyisi bankayı ara da sor. forumlardan ögrenilmez böyle seyler

doğru söylüyosun. sanırım halkbankın varmış ama vadesiz hesabında 500 tl olmalıymış en az. ondan sonra internet bankacılığını açtırıp ordan da sanal kart numarası alınabilir diye umuyorum. neyse sağolun yine de iyi forumlar

Geri