'Kriz ne olacak' dediler salondan atıldı

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP İl Danışma Meclisi toplantısında konuşma yaparken, "İki senede iki trilyonum gitti. Böyle mi yöneteceksiniz bu memleketi? Gümrüklerde sıkıntı yaşıyoruz. Sayın Başbakanla, sizinle görüşmek istiyorum" diyen yaşlı bir adam korumalar tarafından salondan dışarı çıkartıldı.

Başbakan bu tepkiyi, "Bağıranlar, çağıranlar oluyor. Bunlar zaman zaman spekülasyon amaçlı oluyor. Bazıları demokrasi adına bunu değerlendiriyor. Demokrasi bu kadar ucuz değil, kusura bakmayın. Ben provokatöre, spekülatöre, demokrat diyemem" diyerek değerlendirdi.

Başbakan Erdoğan salona girdiğinde Melahat Bulut adındaki bir kadın Başbakan'dan yardım istedi, "Açız" dedi. Melahat Bulut'un depremzede olduğu ve İzmit depreminin ardından Rize'ye geldiği öğrenildi.

Salonda bulanan 30 yaşındaki Sevim Topçu da Başbakan'ın konuşması sırasında tepki gösterdi ve "Ülkede ekonomik kriz var. Bu ekonomik kriz ne olacak?" diye bağırınca önce partililer tepki gösterdi. Ardından kadın korumalar tarafından dışarı çıkartıldı.

Başbakan bu tepki üzerine de, "Bu salona girenlerin tamamının danışma meclisi üyesi oldukları kesin değil. Meclis dışından girenlerde var. Partili olanı da, olmayanı da var. Ekonomik kriz nedir, ne değildir diye sorsan tanımlamaktan aciz olanı da var. Rizeli kestiği çayın parasını bir sene sonra alıyordu. Şimdi çayının parasını aldığı için mi kriz var" ifadesini kullandı

http://w9.gazetevatan.com/Kriz_ne_olacak_dediler_salondan_atildi_/253631/1/Manset

bu ülke "kişilerin" bişeyleri nasıl anladığına göre ni yönetilecek artık acaba?

ben demokrasiden bunu anlıyorum. o zaman demokrasi budur.

yazık
yazık bir zihniyet

Başbakan bu tepki üzerine de, "Bu salona girenlerin tamamının danışma meclisi üyesi oldukları kesin değil. Meclis dışından girenlerde var. Partili olanı da, olmayanı da var. Ekonomik kriz nedir, ne değildir diye sorsan tanımlamaktan aciz olanı da var.

İyi demiş krızi anlamayanlardan birinin de kürsüde konuşup korumalarla gezdiğini fark etse sorunları çözme yönünde büyük bir atılım da yapmış olacak.
Neyse doğru yolda Sayın başbakan ama daha çalışması gerek.

Avrupayı örnek vermekten inanın utanç duyuyorum. Fakat bizimkiler kendilerini padişah sanıyorlar. Hünkar Tayyip Bey'e soru sormak yasak. Yanına yaklaşmak yasak. Ona sıkıntımızı açmak yasak. Ona tepki göstermek yasak. Avrupa milletvekiline kremşanti atıyorlar bizim ülkede merhaba demek bile yasak.

Görün bakın. Seçtiğiniz Başbakan'a ulaşmanız bile yasak. Anlayın. Kimi seçtiğini iyi anlayın. Bu ülkede Padişah değil Başbakan seçiyoruz. Başbakan'ın dediğine bak. Bu adama muhalefet olamıyoruz ki. Adam muhalefet olanı suçlu gösteriyor. Senin demokrasin bu mu Başbakan? Sen demokrasiden bunu mu anlıyorsun?

Sen "HAŞA" gökten inme peygamber misin? Sen sütten çıkma "AK" kaşık mısın Başbakan'ım?
Hiç kötü yönünüz olmayacak mı? Hiç bunlar eleştirilmeyecek mi? Sayın Başbakan "HAŞA" siz ilah biz kul muyuz? Sizi oraya biz seçtik. Ne oluyoruz? Sen ne oluyorsun? Biz Ne Oluyoruz?

Olan oluyor işte böyle

Amerikada Bütün dünyani hayran olduğu aktör ARNOLD Terminatör deyim ADAMIN KAFASINDA YUMURTA KIRDILAR GÜLDÜ SEN DAHAMI GÜÇLÜSÜN sayın başbakan anlamadım Gerçi bu olaylara alıştık örnekleri çok fazla

kılıçdaroğlu nun lafı hükümet gündemi şimdide

kırizi ve doğurduğu olumsuzluklar akp ve yandaşlarını vurmamış oyüzden tınlamıyorlar

orada adam bir şeylerden bahsediyor ordan biri kalkıyor kriz diyor her şeyin bir yolu yordamı var kardeşim.bırak adam konuşsun sen sonra patlarsın

orada adam bir şeylerden bahsediyor ordan biri kalkıyor kriz diyor her şeyin bir yolu yordamı var kardeşim.bırak adam konuşsun sen sonra patlarsın

işte akp lilerin demokrasi anlayışı

adam konuşsun sen sonra patlarsın

sonra olalı çok oluyo.
ama adam hala konuşuyo.
susmuyo.
susturuyo.
konuşuyo.
ağlatıyo.
duygu sömürüyo.
kafa tutuyo.
konuşuyo.
ananıda al git diyo.
konuşuyo.
döner yiyo.
konuşuyo.

hep konuşuyo.

ama senin bahsettiğin sonra geçeli çok oldu.

milletin anası ağladı.

anasınıda alıp gidecek ama kadın ağlamaktan gidemiyo.

Tamam da arkadaşım ortada birşey var ve Ülkeyi kasıp kavuruyor işsizlik para v.s sen her gittiğin yerde ozaman şunu yapıyordunuz buzaman şunu yapıyorsunuz dersen ne olur. hiç kimse oralı değil

Ülkede üretim yok farkındamısınz yağmasanda gürle diye bir laf varya o hesap başbakan:gulumseCocuk:

Gün gelir devran döner.
Ne demişler laf ile uslanmayanın hakkı tekdir.
Başbakanımız Tekdire kulaklarını tıkamış son hız gidiyor malesef.

bu korumaların da nedense dinleme kabiliyeti olmaz anlamam. adam sorununu dile getiriyo bi dinlesenize yaws. hemen yaka paça atiyolar dişari

korumanın insiyatifi değil, baskabakının talimatı

arkadasım bu kriz 2-3 günlük bu ekonomi 2-3 aylık ekonomi deil artık basbakan sov yapacagına bieyler yapsın miller patlayacak az kaldı

hiç bir zaman türk insanı devletine milletvekiline karsı bi saldırıda bulunmamıs devleti kutsal saymıstır , ama bu devlet milli degerleri asalaya asgalay kendi kutsallıgını da yitirdi artık devlet insanların gözunde saygılı bi makam deil bunlar onunda icine ettiler

işte akp lilerin demokrasi anlayışı

adam konuşsun sen sonra patlarsın

sonra olalı çok oluyo.
ama adam hala konuşuyo.
susmuyo.
susturuyo.
konuşuyo.
ağlatıyo.
duygu sömürüyo.
kafa tutuyo.
konuşuyo.
ananıda al git diyo.
konuşuyo.
döner yiyo.
konuşuyo.

hep konuşuyo.

ama senin bahsettiğin sonra geçeli çok oldu.

milletin anası ağladı.

anasınıda alıp gidecek ama kadın ağlamaktan gidemiyo.

imza : atn 42

Salondan atılması normal sen eğer tayip beyin icratlarını beğenmeyip eleştirirsen seni salondanda atar binanın tepesindede atar yada ananıda al git der başbakanın demokrasi anlayışı bu eleştirmeyecen her yaptığına şak şak lıyacan.

kırizin farkında değil bence

ozaman Askari Ücretle ne alıyordunuz Şimdi ne alıyorsunuz diyorya üçün birini alıyoruz

Millet aldığı parayı bankalara yatırıyor asğari ücret alan adamın 2.3 milyarlık kıredi kartı borcu oluyor

NE AYAKKKK:vur sonrası malum Hatırlıyormusunuz başbakan milletin bu dönem kadar cinnet geçirdiğini

Hatırlıyormusunuz Babaların çocuklarını doyuramadığı için borç batağında olduğu için kıtır kıtır kesildiğini

Polis memurları İSTANBULA tayinleri çıktığında ağlıyorlar maaş yetmiyor diye

Hatırlıyormusun sizden önceki polislerin borçları yüzünden kafalarına sıktıklarını

BANA ŞİMDİ HORTUMLANAN BANKALARDAN BAHSETMEYİN ne oldu CEM UZAN DOĞAN MEDYASI BAŞBAKANIN BİRLİĞİYLE LİNÇ EDİLDİ sonra Al sana medya patronu DOĞAN GURUBU şimdide şikayet edersin CEM UZAN ın batırılması bence Ülkeye yabancı sermaye için bir öncülüktü

demokrasinin akp modeli bu kadar olur işte

Geri