Kurtlar Vadİsİ TerÖr Yayinda

mtt

New member
Reaction score
0
Yeni 'Kurtlar Vadisi'ne RTÜK onayı
“Kurtlar Vadisi-Terör" isimli diziye başlamadan gelen binlerce şikayeti değerlendiren ve Show TV yönetimiyle görüşerek dizinin kaldırılmasında rol oynayan Üst Kurul, yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerine onay verdi.
Reyting rekorları kıran “Kurtlar Vadisi" dizisinin yeni bölümleri önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarından izlenebilecek.
RTÜK’ün 444 1 178 İletişim merkezine Kurtlar Vadisi-Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, RTÜK Üyeleri Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’ı Ankara’ya davet etmiş, 13 Şubat 2007 tarihinde Ankara’daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar’a üyeler hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktarmışlardı.
Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ise İstanbul’da, kanal yöneticilerine, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarmış, kanal yönetimi, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girmiş, dizi yayından kaldırılmıştı.
Ancak geçtiğimiz günlerde dizinin yeniden yayınlanacağı duyuruldu. Edinilen bilgiye göre, Show TV yönetimi Üst Kurul ile yeniden bir araya gelerek, kurula dizinin terör bölümünün kaldırılacağını ve şiddet sahnelerini azaltılacağını iletti. RTÜK’ün ise dizinin yeni haliyle yayınlanmasına onay verdiği öğrenildi. (ANKA)

KAYNAAK:http://www.milliyet.com.tr/2007/04/13/son/sontur18.asp

başlıyacagına sevindim nasıl olacagını merak ediyorum

ne olucanı merak edıyorum ,bakalım ses getırecek mı

bu çok güzel bi haber 19 nisanı heyecanla bekliyorum
RTÜK hata yaptığını nihayet anladı , iki üç tane .... nın sözüne bakmıştı

Şerefsizler terör le ilgili bölümlerini yayınlamıyorlar.Bence yeni dizi eskisi gibi güzel olmayacak.

farkını her türLü beLLi eder KV
tarz meseLesi tabi ama oturup da 24 faLan izLeneceğine KV tarzı PKK terörünü eLe aLan diziLer izLenmeLi bence..

Çocuk oyuncagına çevirdiler...
Dizi tamamen orijinalliğini yitirdi..

adamlar terörü çökertmeye yönelik bir senaryosu olan diziyi terör propogandası yapıyor diye sansür uyguladı bu ne demek adamlar pkklı demek buna izin vermişler hayret bekliyoruz nasıl olacak dizi acaba

tayyip necatiye özel korumam ol demiş

necati: Hadi len ananıda al git dedi diye

kaldırdılar canım diziyi

neyse 19nisanda doğum günüm hayırlısı artık:D

ilk cıktıgı gibi yayınlansaydı daha iyi olurdu.Türk milletinin daha cok gözü acılırdı ama işte korkuyorlar...Şimdiki bence cok kötü olcak neyse izleyelim görelim diyelim.

silahsız kurtlar vadisi

şehrazatsız binbir geceye benzer : ))

terörü dizide görmekten bile sikayetci olanlar yıllardır nerdeydı de bınlerce sehıt verdik o zaman rahatsız olmuyorlarmı

aynen dostum haklısın

ama işte bizde öyle adamlar varki nerdeyse gölgelerinden korkucaklar...

Birilerinin artık bu işe el koyması gerekiyodu halkı uyandırması gerekiyordu ama işte onuda korkularından engellediler KORKAKLAR...

Kurtlar vadisi terörü yayınlamadıkları sürece
bu diziyi protesto ediyorum.
dtp nin protesto yaptığı bir dizi nasıl yayınlanmaz
aklım almıyor.

Geri