Kurtlar Vadisi Pusu seneye ATV'de mi?

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
kurtlar-vadisi-star_640.jpg

Yayınlandığı günden bu yana sürekli kanal değiştiren Kurtlar Vadisi Atv'ye mi geçiyor?

Geçtiğimiz senenin başında Show TV'den Star'a geçen Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonda ATV'de yayınlanacağı iddia edildi.

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Necati Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı diziyi transfer etmek isteyen ATV'nin girişimlere başladığı ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği söyleniyor.

Bir söylentiye göre; ATV, Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonda kendi gününde ATV ekranlarında olmasını planlandığından perşembe akşamları yayınlanan dizisi Parmaklıklar Ardında'ya yakın zamanda final yaptıracak.

Bakalım bu dedikoduya Pana Film veya Star TV'den nasıl bir yanıt gelecek!

21 Haziran 2010 14:03
Mynet

atv samanyolu kanal 7 bu tür kanalları izLemeyi gectim dijitaL cihazımda biLe buLundurmuyorum =)

persembe aksamLarı kvp basLayınca benim için hayat durur ama atv ye gecerse kesinLikLe atv de izLemem download edip öle izLerim hiç deilse reklam arası olmaz :laugh:

bence atv ye geçşe iyi olur star maç veriyor bir hafta oluyo bir hafta vadi olmuyor

ATV'ye geçse gerçekten iyi olur,şu maçlar çok sıkıyor

Show TV de iken daha zevkli idi kanal değiştikçe zevk düşüyor değişmese daha iyi olur

Zaten bir orada oynamadı. Oraya geçsin de tam olsun.

Geri