Kurtlar Vadisinin Ömer Baba'sıdan Hayat dersleri

ChaiCén

New member
Reaction score
0
Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı "Ömer Baba" karakteriyle verdiği ahlâki mesajlarla büyük beğeni toplayan tiyatro sanatçısı Emin Olcay, ders niteliğindeki mesajlarına sivil hayatında da devam ediyor.
116859.jpg

Büyük bir alışveriş merkezinin Ramazan sebebiyle düzenlediği etkinliğe katılan Olcay, "Nefesin Nefsine Değdi Mi? isimli programda anlattığı Mesnevi tarzı hikâyelerle vatandaşlara önemli öğütler verdi.

Ney ezgileri ve ebru sanatı eşliğinde hikâyeler anlatan Olcay, geçmişle bugünün karşılaştırmasını yaptı. Katılımın yüksek olduğu programda ünlü oyuncu, "Eskiden mahallemizde cenaze olduğu zaman hemen duyar giderdik. Şimdi ise apartmanda oturduğumuz halde cenaze olduğunu 4 gün sonra duyuyoruz. Nefsimize çok uyuyoruz. Kendimizi kontrol edemiyoruz. Bir gemi var ama aslında akıp giden dünya. Aylar, yıllar su gibi geçip gidiyor. Zaman hızla tükeniyor ve bu süre zarfında kaçan fırsatlar var. İnsanoğlunun bunları iyi değerlendirmesi lazım. Ama bunu kendisi yapması yazım. Yani ne istersen kendin iste. Ne ararsan da kendin ara." dedi.

Emin Olcay, programın ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının isteğini yorgun olduğu gerekçesiyle geri çevirdi.

(CİHAN)

%F6mer+baba

Nefsimize Hakim OLmamız Lazım Ömer Baba (=

Bırakın Yapsın Adam Arada Kaçamak :D olur ömer baba böle şeyler devam devam :D

Ayıp bulmakta üstünüze yok yaA..))

adam dizi çekiyor sonuçta, çile çekmiyor.. mürit bulsada bulmasada bizi ilgilendiren yanı iyi tarafıyla verdiği bir kaç güzel not....ayıpları gizlemeli bence.. bak ben bu adamı yüzündeki hal ile iyi biliyordum, şimdi üzüldüm, kırıldım, belki birçok kişide aynı benim gibi görüyordu adamı, en azından hüsn-ü zan sahibiydik, şimdi sukut-u hayal olduk... gizlemek lazım dostlar gizlemek.....o adam resim çektirirken düşünmemiş gerçi , bu karşıma çıkar diye birgün ama, keşke düşünseydi. yinede biz elimize geçirdik diye herşeyi reha muhtar aziziliğiyle reklam etmemmeliyiz bence. silent yanılmam umarım...)))

Geri