KurtLar Vadisi'nin cıLkı çıktı

Fyonb

предате&
Reaction score
0
Kurtlar Vadisi eski tadından çok uzakta. Bazı sahneler izleyiciyle dalga geçer nitelikte..

fft16_mf123110.Jpeg

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümündeki bazı sahneler, dizinin performansını zedeler nitelikteydi.

Zaman'dan Yusuf Bülbül dizinin forum sitelerine söz konusu hataları eleştiren görüşleri yazdı.

Kurtlar Vadisi izleyicisi, haftalardır İskender Büyük'ün elinde olan Polat Alemdar'ın nasıl kurtulacağını görmek için önceki akşam televizyonun karşısına geçti.
Ancak Memati'nin Polat'ın intikamını alacağını düşünenler hayal kırıklığı yaşadı.
Polat'ın kaçmak için klozeti sökme ve betonu kırma sahnesi inandırıcılık bir yana, şaşkınlık vericiydi.
Kafası matkapla delinmiş ve üç defa ilaç enjekte edilmiş Polat'ın Rambovari kahramanlıkları, Battal Gazi ve Malkoçoğlu filmlerindeki abartılı sahneleri aratmadı.
Tam kaçırıldı derken komadaki İskender'in onu tanıması, Abdülhey'in tanınacağını bile bile böyle bir girişimde bizzat rol alması ve daha neler neler...
Sonuç olarak Polat'ı kurtarma sahneleri kalite açısından izleyiciyi tatmin etmedi.
Bakalım gelecek bölümlerde bu hataları unutturacak derecede başarılı sahneler görebilecek miyiz?

milliyet.com

evet o konuda dogru yazmış
bi adam düşün beyinden şırınga ile ilaç veriyorlar işkence ediyorlar
herif çakı gibi kalkıp gidiyo :D

Yeni birşey değilki .
Pusu ilk başladığından beri bu böyle .

En basit örneği ;
Polat klozeti söküyor klozet kirden pastan gebermiş , Ama klozet Somunları Parlıyor ve Elle sökülebiliyor .
:durdurun

Polat'ın hücresinde güvenlik amaçlı bile olsa Kamera yok .
Ama İsrail'den doktor getiriyorlar .
:hhmanD

Heleki Polat klozeti sökerken Eleman eliyle boş yerlere Ateş ediyor ama Polat'ı vuramıyor .
Aynı Polat adamdan Silahı alıyor ve Adama doru yöneltip , Adamı vurabiliyor .

Vs. . . .
En basit şekilde bunlar var .

Ben nasıl kurtuluyor onu merak ettim .
Bizim yerli Rambomuzda Polat
:biggrin

son böLüm yine iyiydi ondan önceki böLüm neydi
böLüm boyunca poLat a hap verdiLer herkes hayaL görüp duruo......

valla hepiniz çok haklısınızda ben izlemekten vazgeçemiooomm :(
sorun bende mi acaba.. ama iskenderin kendisini yargılayan bi hakime karşı tavrı da bana bi acaba ? dedirtti :saskin
ne rahat herif yaa..gercektende olabilir mi? :eek:ha

hitap ettigi kitle bunlardan hoşlanıyor o yuzden eleştrimek anlamsız

2 tanede sacmalık ben ekleyim

1.

İskender ve adamları heryerde abdulheyi arıyordu, abdulhey nerde ortaya cıktı tamda iskenderin yargılanacagı adliyenin orada, ya bu iskenderin adamları mal yada abdulhey artık istediği zaman görünmez olabiliyor.

2.abdulhey yanlarında calısan kızı (adını unuttum) alpere temizlikçi olarak yolluyor, kız kapıdaki güvenliğe ben temizlikçiyim diyor adam sen değilsin dediğinde ben eltisiyim dior buraya kadarda tamam sonra gidiyor alperin oldugu yere alperle konusuyor.
E be kardeşim kadının ne üstü aranıyor ne çantası kolunu sallaya sallaya alperin yanına gidiyor, pardon ama bi kadın o şekilde bizim eve bile giremez koskoca istihbaratta üst düzey bi çalışanın yanına gidiyor. Alperin kafasına sıkmak isteyenlere duyrulur o kadar detaylı bi plana ihtiyacınız yok bi kadın bi çanta ve bir silah

Biraz önce örümcek adamı izledim ve polatın farkı ağ atamıyor bide o kadar yükseğe tırmanıp hoplayıp zıplayamıyor o kadar =)

eline sağlık kardeş çok güzel özetlemişsin iyice cılkını çıkarttılar

evet diziyi artık heycanla izleyemiyorum pek tat vermez oldu

Geri