kusura bakmayın ama :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cLinique

New member
Reaction score
0
ya arkasaşlar kusura bakmayın ama sölemem gerek.Ben bu sitede yeniyim ama şunu anladım ki site saçmalıklara kurban gidiyo.örn: bakarsak,dakka da bir konu açlılıyo,bilmem tersten düzden okununca aynı kelimeler miş te, bilmem harfin sonuyla kelimeymişte abi bunlara ne gerek war ya biraz daha yararlı bi şeyler yapalım lütfen.BU ARADA BU SAÇMALIKLAR YÜZÜNDEN SİTE ÇOK yavaş admin abiler lütfen şuna bi çözüm bulalım ya sitede 1 yıldan az üyeligi olan konu açamasın.Siz açsanız bile biz bu konuların yarısından çogunu okuyamıyoruz.lütfen saçma sapan konu açmayalım.LÜTFEN....

kardesım orası forum oyunları bolumu geyık yerı yanı... sen sadece orlara baktın galıba mesaj sayın daha 15 daha sıteyı tanıyamamıssın galıba gıt bıraz daha dolas bak sıteye gereklı bılgılerın bır cogu var.dedıgım gıbı forum oyunları geyık yerı...

abi bu nasıl:herkes nereli oldugunu yazsın,bu nasıl memleketinizin ünlü şeyleri......bunlar teşekkür almak için yapılan şeyler.bunların hepsine bakmamızın imkanı yok ayrıca.ÖMRÜMDE GÖRDÜĞÜM EN YAVAŞ ŞİTE BEN PEK ANLAMAM AMA MERAK EDİYORUM NEDEN YAVAŞ OLDUĞUNU.haksızmıyım?? :(

sitenin geyikle ilgili olan yerlerini gezmissn galiba... bilgisayar olsn hacking-securty olsn cok yararlı baslıklar... top 10 i takip edersen tabiiki geyik kısımlarını gorursn..

bu aralar sunucuda bi prob. var pazrtesiye site hızlanr...

cemparator' Alıntı:
bu aralar sunucuda bi prob. var pazrtesiye site hızlanr...

açıklayıcı oldu heralde zaten 75,000 uyesi oln bi site icn sncede hızı normal diilmi

bu aralar yenileme çalışmaları var ondan yavaşlama olabilir takma kafanana forum'un tadını çıkart bence

dostum sen beyenmiye gbilirsin ama çoğu insan 5 dk olsa o oyunlarda zaman geçiriyo ve eyleneiyo sen forumde güzel konular açda bizde senden faydalanalım bakalım normal konu nasıl oluyo diyer bölümleride gez çok ama çokkkkk güzel şeyler görürsün sana şimdiden iyi forumlar dostum

hala nie yavaş diosun gördüğüm en yavaş site diorsun ama hala şunu irdeliyemiosun

BURASI TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SİTESİ SEN ŞUAN HACKHELLDESİN

sanırım bunu anlamadın!!!

cLinique' Alıntı:
1 yıldan az üyeligi olan konu açamasın
yoq artıq daha neler. adam bir post atak yada konu başlığı açmaq için 1 yıl beqler mi sen olsan beqlermiydin:D :D

cLinique' Alıntı:
abi peki haklısınız.Peki ßu site neden çok yavaş??????

özelliği bu sitenin o , bilerek yavaş yaptıkkı içerdekiler konuları sindire sindire gezsinler, aceleye gelmesın diye...

böyle saçmalarsa forum tabiki yavaşlar;)

arkadashım burda geyiq yapılıcaq yer war..ciddi olunucaq yer war..hani insanlar eğlenmeq de istiyo arasıra...ama forumu uzun süre kullanmayanların üyelikleri bi gözden geçirilse ii olur tabi ;)

abi bide şu teşekkür olayı neden herkes kendini yırtıyo ki teşekkür almak için teşekkür alınca ne oluyo?

hocam 75. 000 uyeli bi sitede takiliorsun yavas diorsun
burasi hack sitesi oldugu kadar
icinde
geyik muhabbet ve bolcada eglence var
bu tip konularin acilmis olmasi kadar dogal birsey yok
bu konularin mesaj sayilari ilerledikce zevkli olmaya baslar ve gusel bi muhabbet ortami olusur

ii forumlar
by melihbakir

Dark_Angel' Alıntı:
özelliği bu sitenin o , bilerek yavaş yaptıkkı içerdekiler konuları sindire sindire gezsinler, aceleye gelmesın diye...

doğru söze ne hacet:)

Adam içip içip buraya gelio ya!:)1 yıl beklenir mi ya!!!
Başka açıcak konu bulamadın mı:eek: biraz paylaşım yapta görelim kendini kanıtla bize!!!
Kapiş beklioz paylaşılarını adam gibi bi konu açta görelim koçum!!:)
Bende arada takılıom forum oyunlarına hh'deki leri daha ii tanımak içiN!!:)
haksızmıyım:eek:ben orda çok ii arkadaşlıklar edindim!:)
:mad:cansiz:mad:

Dark_Angel' Alıntı:

Ya Dark insanoğlu böyledir işte hep iyisi hep iyisi...
Bir kerede kötüsünü istese ne olur.

Misal yani domates alıcan herkes iyisini seçiyo kötüler
yani kötü demeyeyimde ezikleri sona kalıyo bu işten
mal sahibi zararlı çıkıyor. Ne olurki sert domates alıp
salata yapacağını bi kerede ezik domates al menemen yap
{canım menemen çekti o ayrı mesele =)}

Yada başka bir örnek arkadaş neden ben yabancıyım diyor
Sonra ona yazacaksın sitenin Medar-ı İftiharı
sonra diyecek benim neden yıldızlarım yok
foruma mesaj yolla seninde olur diyeceksin bu sefer post kasacak
samanyolundaki yıldızlarla donatacaksın bu sefer ben neden
mod değilim diyecek mod yapıcan o da olmayacak smodluk isteyecek
abi ben sıkıldım Admin olmak istiyom diyecek sen bi tittir git
diyecek adamı admin yapacan ama forumdan anlamayacak
forum göçecek abi bir el at forum göçtü düzeltelim vs vs...

İnsanoğlu neden hep en iyisini ister yapımız gereği mi.
Çıkar çatışmalarıda hep bu yüzden olur kavgalar savaşlar
gözyaşı...

Neyse iyi geceler bu gecelik benden bu kadar hasta oldum son günlerimde :(
Ben yatmaya gidiyorum.
İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri