Kusursuz fırtına: 6-1

ManUtd

Nevşehir Lee
Reaction score
0
Kusursuz fırtına: 6-1

05.jpg

La Liga'da Real Madrid bombardımanı! 23. Hafta mücadelesinde şampiyonluk yarışını bırakmayan Real Madrid evinde konuk ettiği milli oyuncumuz Mehmet Aurelio'nun da formasını giydiği Real Betis'i 6-1 mağlup etti. Santiago Bernabeu'da tüm gollerin ilk yarıda olması da maçı bir kat daha ilginç kıldı. Real Madrid'i galibiyete taşıyan goller 7. dakikada Higuain, 15 ve 24. dakikalarda Huntelaar, 36 ve 42. dakikalarda Raul İle 45. dakikada Sergio Ramos'tan gelirken, Betis'in tek golü 30. dakikada Ricardo Oliveira'dan geldi.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli oyuncumuz Mehmet Aurelio'nun 90 dakika boyunca sahada kaldığı mücadelede Real Madrid kaptanı Raul'un golleri adeta jeneriklikti.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 53'e yükseltirken, Real Betis 26 puanda kaldı. Real Madrid, Barcelona'nın mağlup olduğu haftada üç puanı hanesine yazdırıp ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını da 7'ye indirdi.

21.02.2009
Kaynak : Sporx.com

ben 10 tane atarlar diyordum
ilk yarıda 6-1 bitmişti 2. yarıda hiç gol olmadı

eet biraz saçma bi maç oldu ama bakalım zamanında fenerin 11 puandan şampiyonluğu aldığı gibi real de barçadan şampiyonluğu alabilecek mi? ben uzun zamandır sölüyodum barça ii değil rakipleri kötü diye ve bu tespitim ortaya net bi şekilde çıkmaya başladı.

walla ben yasağı kaldırdığım için düşünemedim k.bakmayın

yasaklı olmayanlarda gözükür..

Geri