mirc den hackhellın odasına nasıl gircem :eek: lütfen yardım edin:ter:
K KillaFlex Altın Üye Katılım 8 Tem 2006 Mesajlar 4,144 Reaction score 0 Puanları 0 30 Tem 2006 #1 mirc den hackhellın odasına nasıl gircem lütfen yardım edin:ter:
nurullah New member Katılım 5 Kas 2005 Mesajlar 466 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 40 Konum SeN_YoKsaN_BendE_YokUM 5 Ağu 2006 #2 dostum alta gelıosun mesaj yasdıın yere /server irc.hackhell.com yasıosun bu kadar sonra gırer oraya kolay gelsın
dostum alta gelıosun mesaj yasdıın yere /server irc.hackhell.com yasıosun bu kadar sonra gırer oraya kolay gelsın
E elmomaclroy Guest 5 Ağu 2006 #3 nurullah' Alıntı: dostum alta gelıosun mesaj yasdıın yere /server irc.hackhell.com yasıosun bu kadar sonra gırer oraya kolay gelsın Genişletmek için tıkla ... ewte oraya giriyosun ve sadece 3 kişi oldugunu görüyorsun bi kayır muh. war ben baqamadım daha giremio o yuzden
nurullah' Alıntı: dostum alta gelıosun mesaj yasdıın yere /server irc.hackhell.com yasıosun bu kadar sonra gırer oraya kolay gelsın Genişletmek için tıkla ... ewte oraya giriyosun ve sadece 3 kişi oldugunu görüyorsun bi kayır muh. war ben baqamadım daha giremio o yuzden