lütfen bakın!!!Turkcell den gelen sms!!!

YaSeNYA

New member
Reaction score
0
Bazı turkcell abonelerine turkcell 5955 den sms geldi....sms de 'Telekomunikasyon kurumunun talebi geregince hat sahibine ait tc kimlik numarasını bu msjı cevaplayarak göndrmeniz gerekmektedir.Turkcell'
arkadaşımada böyle bir msj gönderince müşteri hizmetlerini aradı.Hat babamin adına ve yurt dışında zaten sizde nufus kagıdı fotokopisi ve tc kimlik numarası var bu ne demek oluyor dedi...müşteri hizmetleri bu msj ı 'Telekomunikasyon kurumunun Türkcell kanalıyala Tüm abonelere yolladıgını ve cevapların Telekomunikasyona gidecegini Telekomunikasyonun bi anket yaptıgı falan söylemiş...Sizlerde böyle msj lar geldimi?anket konusu bize pek inandırıcı gelmedi....TC kimlik numarasını sms ile yollamak dogrumu?Anket açıklaması yok msj da sanki bi uyarı gibi...sizlerede böyle msj geldimi ve araştırdınızmı?

bizimkilere de geldi aynı mesaj ama ben cevap yazdırtmadım ne olur ne olmaz diye turkcell cok istiyorsa gelsin alsınlar bizden kimlik numarasını :)

banada aynı msj dan geldı.Ben hıc takmadım :D

NasıL Anketmiş Bu? TurkceLL KuLLananLarın Yüzde Kaçı VatandaşLık Numarasını BiLiyor Gibi Bişey mi YapacakLar Da İstiyoLar. Mâdem Anket YapacakLar GeLsinLer Adam Gibi YüzYüze GörüşeLim.

muşteri hizmetlerini aradık aynen yukarıda yazdıgım cevabı verdi(müşteri hizmetleri bu msj ı 'Telekomunikasyon kurumunun Türkcell kanalıyala Tüm abonelere yolladıgını ve cevapların Telekomunikasyona gidecegini Telekomunikasyonun bi anket yaptıgı falan söyledi) peki tc kimlik verilmezse ne olacak hatlar kapanacakmı sorusuna Telekomunikasyon kurumunun tel numarasını vererek cavapladı...Ayrıntılı bilgiyi oradan alabilirsiniz dedi:S bu konuyla ilgili medyada en ufak haber çıkmadı...Acaba hatlar kapanırmı diye tedirgin olduk:( tc kimlik numarası böyle bi mesajla açıklama yapılmada istenirmi milleti tedirgin etmeye ne hakları var anlamadik:(

Cep Telefonu işiyle Ugrastıgım Icın Gunde En Az 2 Kısı Aynı Nedenle Geliyo Bende Boşver Bişey Olmaz Dıyorum :) Şu Ana Kadarda Bısey Olmadı :) Sizlerede Tavsıyem Aynı Boşver Bişey Olmaz Telefonunuz Kayıtlıysa İçiniz Rahat Olsun

benim telefonuma (faturalı) gelmedi ama annemin telefonuna (kontörlü) geldi. çok istiyorlarsa gelip kendileri bir zahmet alsınlar. şu teknoloji üzerinden ne işler dönerken kalkıp da kimseye kimlik no falan veremem. kusura bakmasınlar. hattı mı kapatacaklar buyursunlar kapatsınlar. :durdurun

ßana da qeLmişti bikaç hafta önce , hiç saLLamadım

10 kontör atsınLar qöndereyim bütün biLqimi :durdurun

bana iki hafta önce gelmişti hiç sallamadım...tamam devlet bir kere fişlemiş beni bir de turkcell mi fişlicek alayına gider mantığından böyle saçma olaylara cevap vermiyorum hiç bir şey olmadı isterlerse kapatsınlar iki hafta oldu kapatmadılar ama çok da tın bea:)

bence verme her isteyene tc yi versek işimiz var:D:D

Geri