lütfen dikkatli olalım

alegria

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar bu bilgiler şuan sıcak olarak kuzenimden elime geçti 12 nisanda bazı hacker arkadaşların yapmış oldukları mail hack için savcılığa suç duyurusu yapılarak şahıslar hakkında 3 ay hapis istemi yapıldı ve şahıslar yakalandı (şuanda mahmeleri var) lütfen yapacağımız hacklerde biraz daha dikkatli olalım.. yada bu arkadaşların yaptığı gibi taleplerde bulunmayalım ve kimliğimizi açığa çıkarmayalım..

vermiş olduğum link de dosyanın örneği vardır..(not şahıs isimleri tarafımca kapatılmıştır çünkü mahkeme hala dava aşamasındadır)

saygılarımla​

http://www.hemenpaylas.com/download/506791/SAVCILIK_MAKAMINA.doc.html

aslında yaptıkları terbiyesizlikmiş madem hackledin şantaj neden yapıyorsun değilmi ama mahkeme sonuçlanınca ben kesin öğrenirim ve tekrar yayınlarım arkadaşım şuan sordum ve mahkeme devammış

mail hackten oldunu sanmam dokumanı indirmedim ama şantaj girmiş araya mail hacklion nie santaj yapıonm al içindekli kız msn lerini :D sonra salla :D

bu mail hack den doğmuş bir dava ama bunu hertürlü hack de karşılaşmamız münkündür ve sanırım linkte problem olmuş arkadaşlar en kısa sürede tekrar koyacam buraya dökümanı..

Geri