Lütfen okuyun

tavukçiftliği

New member
Reaction score
0
Ayda 2000 saatten fazla çizgifilm yayınlanan güzel ülkemde yerli yapımı çizgifilmlerin tv de oynama oranı %1 bile değil.tüm cocukların çizgifilm seyrettigi dusunulurse bu eğitim için buyuk bir fırsat ve aynı zamanda buyuklerin bu fırsatı nasıl gozardı ettiklerinin bir nevi kanıtı.
kişisel cabamla vakit zaman harcayarak elimdeki kısıtlı imkanlarla birseyler yapmaya calısıyorum.sizden ricam bu cabayı linkteki vidyoyu goruntuleyip
iyi derece vermeniz.elde edilen gelir ile imkanlarımızı iyilestirmeyi arzuluyoruz.boylece belki bizimde cocuklarımızın saatlerce vakit ayırdıgı cizgifilm sektorunde azda olsa adımız sozumuz gecer.
Hali hazırda foruma link vermistim ancak izlenme oranı dusuk.biliyorum cok basit ve sacma birsey ama bu sekilde belkide elimizdeki imkanları yazılımları donanımları iyilestirip daha guzel seyelr yapma imkanı buluruz.
yonetici arkadasların affına sıgınarak linki veriyorum.
saygılar
http://www.metacafe.com/watch/416745/freestlye_milky_jump/
(bildiginiz uzre metacafe producer rewards diye bir sistem uyguluyor.20000 gosterim ve 3+ rank sonrasında her 10000 icin 100dolar veriyor.yani 20000gosterim +3 ve uzeri rank bizim icin bir animasyon programı demek.lutfen uzerinde durun)

not:lutfen olmaz sacma reklam falan yazmayın elestirilere acıgız tabiki ama insanın sevkini kıran seyler olmasın.daha onceden yapmak icin buyuk istek duydugum HH ıssız ada projesinde acıkcası cok bir destek goremedim.saatlerimi harcadıgım birseydi ama kimse oylamamıs bile .neyse hepinize tesekkur eder bu sevkimize tekbir tık ile destek olmanızı rica ederim.
bizim ogrenci oldugumuzu ve devletten de bu konularda destek alamadıgımızı aynı zamanda ancak kendi cabamızla birseylere dur demeye calıstıgımızı biliyorsunuz.
tekrar hurmetler

bunların sadece uzerimizdeki amatorlug atmak icin oldugunu unutmayalım hergun daha iyisi icin calısıyoruz

Oyladım kardeş başarılar...

teşekkürler ilgilenenlere zaten rate belli bir asamaya gelince link metacafe icinde donmeye baslıyor tesekkurler.

çizgifilm biraz fazla yavaş olmuş, biraz geliştir kendini bence, sürekli yap ve kimseye göstermeye çalışma. mesela ben çanakkale ile ilgili uçak düşürme çizgiflmi yapmıştım. bunun için düz resim stilinden hariç kabartma görünümü uyguladım. 15 saniye filan oldu ama süper bişey olduydu. artık yok, o zamanlar keşke depolamayı akıl etseydim. kamil çizgifilminden esinlenerek bişeyler yapmayı denemiştim.
ben de kurtlar vadisi ve avrupa yakası çizgifilmini yaptım. destek beklemek için böyle kısa değil, 20 dk.'lık 2 tane çizgifilm yapmak ve tv'lerle anlaşma yapmak lazım bence.
ben de kimse de olmayan yetenek var da para ve zaman yok. adem duygu yazarak kurtlar vadisi çizgifilmimi, www.arkadascaylak.com 'dan da avrupa yak. çizgifilmimi izleyebilirsiniz.

Geri