Lütfen Yardım Edin Yaa...

muhsinpala

New member
Reaction score
0
merhaba rahatsız ettiğim için özür dilerim ama engin bilginiz ve tecrübeniz için size danışmak zorunda kaldım...

çözemediğim birşey var , bilgilendirirseniz sevirinim...Kısacası :

şimdi ben yurtta kalıyorum ve internete sorunsuz bir şekilde giriyorduk.ta ki bugn internete erişmek için özel proxy ayarları yapmamız gerektiği söylendi...

192.168.102.xxx ve xxxx şeklinde ayarlamaları explorer da yerel ağ ayarlarında proxy kısmını girince internete bağlanabildik.ama ne mynette oyun oynuyabiliyorum ne facebook ta resim yükleyebiliyorum ne de facebookta yine poker oynayabiliyorum..hep karşıma " block access your firewall 9339 " hatası veriyor... bu sorunu en azından oyunları oynayabilmek için veya utorrent , limewire gibi programları kullanabilmek için çözebilceğim bir yol veya yöntem varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim...başlık açmak istemedim direk size sormak istediğim için özür dilerim...

bilgilendirirseniz çok sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

"block access your firewall 9339" burada yaziyor zaten, yurdunuzda öncesine kadar firewall server yoktu sanirim artik var kurulmus bu yüzden önceden internette kullandigin uygulamalari kullanamiyorsun kullanamazsinda.

bu bir sorun değil..
yurdunun güvenlik duvarında bu siteler ve oyunlar engellenmiş.. mesela xxx içerikli siteleride engellemiş olabilirler..
http://www.youhide.com/ sitesini aç burada boşluğa gitmek istediğin siteyi yaz ve submit de!
kolay gele..

engellemişler ateş duvarı kurulmuş çeşitli proxy server siteleri dene

olmuyor yine de internete hiç bağlanmıyor bu sefer çalışan adam akıllı bir proxy de bulamadım...

ee o zaman sen internete kaçak girmeye çalışıyosun...
proxy bulmana gerek yok ki sana internet verildiyse ip ni düzgün girip internete bağlanman gerekir..
başka çözüm yok.. sana solenen 192.168.100.... bilmem ne ip numarası proxy değil..

arkadas bahsettiğin proksi alive değildir. yada cok fazla kişi kullanmıs olabilir. bu yüzden hattan düşersin yani internete bağlanamazsın. sana tavsiyem calısan elite proksi yada high anonimty proxy bulman eğer bulamazsan. privacy guard 1.5 diye bi program var kendisi sağlam proksi buluyor. deneme süresi az yalnız. birde baska problem limewire dan bahsetmişsin coğu prokside download yapamazsın. mesala cok iyi elite proksi bulursan bazı sitelere otomatikmen giremezsin örneğin rapidshare gibi yada msn yi acamazsın baska problemde google veya baska siteler seni robot yada yazılım olmadığını anlamak için ikide bir karekter doldurmanı ister vs.... proksi sürekli kullanışlı olmayan bişey. kanal siteleri var pek sağlıklı olmayabiliyor güvenlik acısından

Geri